WIN XP vyuziti RAM a CUBASE 4
WIN XP vyuziti RAM a CUBASE 4
Mam projekt V Cubase 4, ktery zabira 1,5 GB RAM a nemuzu pridat dalsi VSTi nastroje proste uz se dal nehnu...
System je celkve vyuzity na 1,9 GB RAM, ale v compu mam 4 GB Ram a system ukazuje 3 GB RAM...
Jak je mozne, ze Cubase je na maximum vyuzit, kdyz ma jeste k dispozici 0,5 GB Ram... preci win XP umeji maximum 2 GB Ram pro jednu aplikaci....
Nevite nekdo co stim.. nechce se mi exportovat do audia abych se mohl hejbnout dal...
System je celkve vyuzity na 1,9 GB RAM, ale v compu mam 4 GB Ram a system ukazuje 3 GB RAM...
Jak je mozne, ze Cubase je na maximum vyuzit, kdyz ma jeste k dispozici 0,5 GB Ram... preci win XP umeji maximum 2 GB Ram pro jednu aplikaci....
Nevite nekdo co stim.. nechce se mi exportovat do audia abych se mohl hejbnout dal...
- SoundsFine
Tak jsem udelal takovy test ... prazdny projekt v CUBASE naladoval jsem maximum VSTi s max 1,5 GB ram vic to neslo.... system v tu chvili ukazoval celkove vyuziti ram 1,89 GB ram.... taak jsem zkusil otevrit jeste uplne jinou aplikaci aby se to dostalo prez 2GB a bumm cely to spadlo i cubase ....
takze to proste prez 2 GB v XP nejde ... se rikalo ze ty 2 GB sou pro jednu aplkaci max ale ono to je pro celej ten system max... takze je uplne zbytecny mit vic jak 2GB pac to stejne nefunguje...
zkusim jeste nainsatlovat VISTY jestli vtomhle nebudou lepci ze bych aspon slo adresovat max 2 GB pro Cubase a zbytek pro system ...
takze to proste prez 2 GB v XP nejde ... se rikalo ze ty 2 GB sou pro jednu aplkaci max ale ono to je pro celej ten system max... takze je uplne zbytecny mit vic jak 2GB pac to stejne nefunguje...
zkusim jeste nainsatlovat VISTY jestli vtomhle nebudou lepci ze bych aspon slo adresovat max 2 GB pro Cubase a zbytek pro system ...
Mě se podařillo adresovat pro aplikaci 3GB RAM, přes přepínač /3GB v boot.ini v 32-bit Windows XP. Ale vzhledem k tomu, že mám dohromady 6GB, tak to stejně nebylo moc platné, 32-bit XP se sekali. Takže jsem nainstaloval XP x64 a pohodička, všechno šlape jak po másle - doporučuju XP x64 SP2 EN..
Pro 32-bit aplikaci jako je třeba Fruity Loops je vyhrazeno opět pouze 2GB RAM, ale pro 64-bit aplikaci neomezeně (až 128GB), takže třeba Sonar nebo Cubase by měl využít plnou paměť.
Pro 32-bit aplikaci jako je třeba Fruity Loops je vyhrazeno opět pouze 2GB RAM, ale pro 64-bit aplikaci neomezeně (až 128GB), takže třeba Sonar nebo Cubase by měl využít plnou paměť.
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
ty mas poco, ze?
na xp64 nebezi: http://tcsupport.custhelp.com/cgi-bin/t ... faqid=1634
moje duende taky neumi x64.
na xp64 nebezi: http://tcsupport.custhelp.com/cgi-bin/t ... faqid=1634
moje duende taky neumi x64.
ekeaze: ja normalne delal na 32-bit, takze se divim, jak to pod tim 64-bit vsechno krasne jde...a aplikace pro 64-bit jdou samozrejme jeste lepe (oboji 32-bit i 64-bit jde krasne)...
vista 64 jsem zkousel, kdyz jsem porovnaval vista 64 vs. xp x64 a me osobne se vic libilo xp, protoze je takove vic systemove, jednoduche, programatorske...ta vista je proste jina, divna pro me...vista 64 je jednodussi na nahozeni, xp x64 jsou trochu choulostive, ale kdyz se to povede, je to rychlejsi nez vista 64...
vista 64 jsem zkousel, kdyz jsem porovnaval vista 64 vs. xp x64 a me osobne se vic libilo xp, protoze je takove vic systemove, jednoduche, programatorske...ta vista je proste jina, divna pro me...vista 64 je jednodussi na nahozeni, xp x64 jsou trochu choulostive, ale kdyz se to povede, je to rychlejsi nez vista 64...