YAMAHA 01x

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

nevim jak si takovy znameni vysvetlit, kdyz sem vybalil 01v96 a propojil a nainstaloval studio manager, okamzite vsechno chodilo, ale je fakt ze tam mi jelo audio po ADATech a midi po USBcku, ty to mas vsechno po FW takze rozchodit M-lan drajvry a studiomanager a melo by to slapat ne ?

delay

Příspěvek od delay »

Drivery sem už rozchodil. Mix sem resetoval do továrního nastavení, ale pes byl zakopanej v tom Graphic Editoru, jelikož 01v96 nemá mLAN, tak možná nevíš o co jde (tam bylo potřeba udělat pár manuálních změn). Je to trochu zmatený tím že to de po jednom kanálu, tak to nastevení se fakticky trochu nahlavu. Teď hlavně pomalu absorbuju vše kolem 01x. Studio managera zatim neřešim. Teď už sem v klidu pač přinejhoršim mam mix a funkční zvukovku :), mimochodem, zvukově je 01x výborná, rozdíl mezi Laylou 24/96 jsem nezaznamenal.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

delay : v mLan driveroch ktore mas v task liste sa da zapnut nieco ako Auto Route alebo take daco.. a to ti nastavy komplet pripojene zariadenie na mLan sieti, same si to pokabluje...

priznam sa ze tiez som bol z toho mierny jelen... ;)

delay

Příspěvek od delay »

To sem sice udělal, jenze ono to jaksi zapojilo jen výstupy 17+18 na monitoring, takže mi ve win (mp3 atd.) nešel zvuk. Pochopitelně jsem usoudil, že nějak musím zařídit, aby mLAN out šel defaultně na výstupy 01+02 a SUCCES! Nějak hlouběji sem se to 01x ještě neponořil, myslím, že to z čeho budu jelen mě asi ještě čeká :)

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

no tak az do toho trochu pronknes tak dej vedet jak to na tebe pusobi

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

delay : no tak ako sa dari s 01x? uz si ten mLan rozbehal v pohode?

delay

Příspěvek od delay »

EXCOM: Jo, už je to celkem stabilní, ještě sem se vůbec nedostal ke Studio Managerovi a REC Bus, nic sem externě nenahraval.

Akorat mě ve Fruity zlobí sfz player, když dám dvě instance SF, tak jde totálně do clipu a jednoho velkýho dropoutu, nechápu co to dělá (snad to nebude v 01x). Vyzkouším v Nuendu atd... průser je, že nemam čas se s tím na delší dobu zavřít a intimně se seznamovat... Ale nadrženej sem :)

delay

Příspěvek od delay »

Ten sfz player blbne uplně stejně i v Nuendu, vyzkouším ještě NB, ale počítám, že v samotném sfz playeru by problém být neměl...

kexik

Příspěvek od kexik »

skus v sfz playeri vypnut dfd mod, obcas to robi aj mne a nemam 01x

delay

Příspěvek od delay »

Mne to dela na vsech modech sf i pr 16 nebo 32. Zadna zmena. Jeden sfz player maká, dva se nesnesou.

delay

Příspěvek od delay »

Takže, na zcela novém NB sem si nainstaloval FL8 a sfz player a výsledek je naprosto stejnej průběh... Takže nechápu, jedině vadná instalačka toho sfz, jinak už si to vysvětlit neumim. Zkoušel sem i různy SF fajly, ale to nemá vliv.

Odpovědět