Z DAW rovno na net a niekomu do kompu...

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
listonos

Z DAW rovno na net a niekomu do kompu...

Příspěvek od listonos »

Existuje nieco s cim by som mohol z DAW prehravat rovno do streamu (mp3, ogg) k niekomu inemu do kompu aby to pocul realtime? Pripadne cez remote desktop alebo cokolvek, aby som nemusel po kazdej sebemensej uprave renderovat mp3 a posielat.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

zapni si MSN, SKYPE atd. choc aky messenger ktory supportuje rozpravanie cez net a posielaj audio nie cez mikrofon ale ako wave-stereo_mix-all ( v recordding Control panely je niekedy viacej moznosti, mas tam aj Mic Volume ) a tam das Select na jedno z tych co som uviedol a na druhej strane linky bude pocut namiesto tvojich kecov z mikrofonu to co ti hra na masine a smeruje cez Select von...

mam to tak odtestovane, funguje na 100%

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

listonos : existuje kolaboracia cez internet .. tusim cubase to ma .. nikdy som to ale neskusal ..

listonos

Příspěvek od listonos »

Vdaka za promptne odpovede. Cubase nemam, pouzivam Tracktion ale cez ten skype je to super napad. Este raz vdaka.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Stastny novy rok - http://www.vstunnel.com/en/

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

mě by se líbilo, kdyby to z tohohle vst tunnelu lezlo někam, aby si to mohli lidi poslechnout jako radiovou stanici ve winampu...tam z toho popisu to vypadá, že si to můžou poslechnout jen ti, co mají také tohle vst a to se mi moc nelíbí...jenže já si myslim, že kdyby se to dalo pustit jako radiová stanice do winampu, tak mi to při několika posluchačích (downloaderech) zahltí net připojení, takže to by muselo jít přes server a ten nikdo zadarmo asi neposkytne...dřív na to byla služba mycaster, ale ta buď už neexistuje, nebo už neni zadarmo...
ale představa livesetů po internetu je hezká...

Symphonic

Příspěvek od Symphonic »

Pytkin píše:listonos : existuje kolaboracia cez internet .. tusim cubase to ma .. nikdy som to ale neskusal ..
Cubase 4 nemam, ale mel jsem pocit ze to bylo v Cubase VST, tusim "Rocket" network se to jmenovalo a moc se to neujalo, takze v novejsich verzich to mozna ani uz neni. Docela by me to taky zajimalo. Nevyjadril by se k tomu nejaky majitel Cubase 4?

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Není potřeba majitele Cubase 4 - Rocket network už dávno nefunguje, neujalo se to. Na tom byla tuším postavená free verze Cubase, která používala Rocket jako vzdálené úložiště nebo tak něco; už se nedá spustit :-( ještě jí mám někde na instalačním CD :-)

P.

Shodan

Příspěvek od Shodan »

pavlii: To se tuším jmenovalo "Cubasis" - jestli je to ono. Taky jsem to někde měl...
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

A Cubasis to jsem znal, na tom nekteri lidi delali a rikali uz tenkrat ze je to oproti fruity lepsi.

Odpovědět