Základní deska
tak je jasný, že je lepší dát 2x2gb ram (kvůli dual-channelu)...já bych si konkrétně dal nejradši 4x2 gb ram (vzhledem k tomu, že paměti jsou dneska za pakatel), jenže to prostě xp 32 neuvidí...
win xp x64 jsem zkoušel, v těch by to vidět bylo, ale chvíli po používání toho systému se tam začaly postupně různé věci sr*t, některé drivery nešly atp...systém se mi nezdál stabilní ani náhodou, ač se mi ty xp x64 líbí, tak jsem smazal a vrátil se zpátky k 32bit xp, ty jsou rock-stable...
jediná rozumná možnost je asi vista x64, ale tu jsem nezkoušel - třeba to bude ještě horší, než xp x64...
win xp x64 jsem zkoušel, v těch by to vidět bylo, ale chvíli po používání toho systému se tam začaly postupně různé věci sr*t, některé drivery nešly atp...systém se mi nezdál stabilní ani náhodou, ač se mi ty xp x64 líbí, tak jsem smazal a vrátil se zpátky k 32bit xp, ty jsou rock-stable...
jediná rozumná možnost je asi vista x64, ale tu jsem nezkoušel - třeba to bude ještě horší, než xp x64...
Gigabyte má pěkný layout, o tom žádná. Nicméně Asus ho nemá o moc horší. Kondíky dává Ausus teď už ty samé, co gigabyte (minimálně do střední třídy a výš), nicméně to je stejně jenom hype. I obyčejné dostatečně dimenzované kondíky tu desku spolehlivě přežijí. Gigabyte mi taky přijde lépe vybavený za stejné peníze. Co je to ale všechno platné, když ty desky odcházíJindy2 píše:all: je to o osobních preferencích a zkušenostích...mě vyhovuje Gigabyte s jejich low-profile ultra durable kondíky a supr layoutem, který dost často vídám u různých asusů a msi naprosto zprzněný.
kexik : Intel ma v pohode ceny .. nechce sa mi to teraz hladat .. kukni www.asbis.sk