Zamrzání Office 2007 při startu :-))

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Zamrzání Office 2007 při startu :-))

Příspěvek od Ivo »

Připojím se k biscuitovi ... Zajistil jsem si místečko v nebesích řádným zakoupením Office 2007 (tahle verze je opravdu příjemná a povedená). Jenže ejhle - moc mi to nefunguje, před spuštěním čehokoliv (word atd.) se hned spouští "instalátor windows" a "konfigurace produktu office 2007", takže spuštění wordu (excel atd.) trvá po všech peripetiích několik minut. Vypnu word, zapnu a znovu totéž. Restart, reinstalace, vymazání Office z registru, nová instalace, oprava instalace a zase totéž - "konfigurace produktu 2007". Je to dost otravné a hloupé. Konzultoval jsem s technickou podporou, zatím nemají tušení co by to mohlo být. Nainstaloval jsem na vedlejší počítač s XP, tam to funguje normálně. Ale prý by to pod Vista mělo běžet ještě lépe :)

Vyžádali si ode mně výpis událostí aplikací a systému a podívají se na to ... Nikdo netuší proč se to děje. Proč se po pokusu o spuštění aplikace spouští vždycky nejdřív "instalatér a konfigurace" ....

Martin

Příspěvek od Martin »

Zítra instaluji Vistu do svého nového notebooku. Vidím, že se mám nač těšit ...

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

tak vidím, že sis tím koupením pomohl :-) no, ještě že na upgrady ze zásady nespěchám a čelím posměškům ostatních lidí, že jsem zastaralej :-)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

fantozzi píše:tak vidím, že sis tím koupením pomohl :-) no, ještě že na upgrady ze zásady nespěchám a čelím posměškům ostatních lidí, že jsem zastaralej :-)
No myslel jsem že ty problémy jsou způsobeny používáním neposvěcené verze :D

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

švagr má taky XP a právě problémy jsi hlásil akorát ty... :-)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

fantozzi píše:švagr má taky XP a právě problémy jsi hlásil akorát ty... :-)
No jo, Vista Business ... jsem zvědavý co se z toho vyklube ....

Venti

Příspěvek od Venti »

Ivo, mas ten office opatchovany vsetkymi opravami aj ? Teda ak uz su nejake normalne na 2007cku...

BS

Příspěvek od BS »

Zkus jit do registru a prejmenuj tenhle zapis :

\\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Word\Data

(kdyz to nebude fungovat i potehle zmene, tak to zase prejmenuj zpet na puvodni nazev)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Už se to vyřešilo. Asi to byl nějaký zásah Acrobatu Professional do Office. Přeinstalování Windows a už to funguje normálně

Odpovědět