Vyžádali si ode mně výpis událostí aplikací a systému a podívají se na to ... Nikdo netuší proč se to děje. Proč se po pokusu o spuštění aplikace spouští vždycky nejdřív "instalatér a konfigurace" ....
Zamrzání Office 2007 při startu :-))
Zamrzání Office 2007 při startu :-))
Připojím se k biscuitovi ... Zajistil jsem si místečko v nebesích řádným zakoupením Office 2007 (tahle verze je opravdu příjemná a povedená). Jenže ejhle - moc mi to nefunguje, před spuštěním čehokoliv (word atd.) se hned spouští "instalátor windows" a "konfigurace produktu office 2007", takže spuštění wordu (excel atd.) trvá po všech peripetiích několik minut. Vypnu word, zapnu a znovu totéž. Restart, reinstalace, vymazání Office z registru, nová instalace, oprava instalace a zase totéž - "konfigurace produktu 2007". Je to dost otravné a hloupé. Konzultoval jsem s technickou podporou, zatím nemají tušení co by to mohlo být. Nainstaloval jsem na vedlejší počítač s XP, tam to funguje normálně. Ale prý by to pod Vista mělo běžet ještě lépe
Vyžádali si ode mně výpis událostí aplikací a systému a podívají se na to ... Nikdo netuší proč se to děje. Proč se po pokusu o spuštění aplikace spouští vždycky nejdřív "instalatér a konfigurace" ....