EDIT: twiter, qip
EMKU píše:Zrovna sem ti psal že mi vsechno šlape
Ivo píše:Nevím co by bylo dobrého a pozitivního na tom, kdyby nějací hackeři shazovali stránky nebo celý net. Byl by to jen ostudný (a zbabělý) kyber terorismus + poškozování cizí věci
jj už všecko šlape jak má.Pytkin píše:No tvoj provajder ma nejaky problem.. To je uplne bezne..
naprosto suhlasimTTT31 píše: Spoustu myšlenek mám s anonymousem společných, spousta mi je proti srsti, ale odstavení internetu by bylo zaprvé fascinující tím, že se konečně obyčejní lidé dokázali vyburcovat k nějakému globálnějšímu odporu. Zadruhé by to bylo fascinující technicky vzhledem k opatřením, které slouží jako obrana proti takovým útokům. Osobně bych dočasné odstavní internetu uvítal, měl bych konečně čas vzít si pruty, jít si sednou na rybník, nahodit si, otevřít si lahváče a mít v ....
Kermitak píše:Vzhledem k tomu, jaky obrovsky kvanta lidi pouzivaji jmeno Anonymous a vzhledem k jejich roztristenosti a relativni anonymite je nerealny, ze by se neco takovyho mohlo stat. Obcas se nekdo pokousi stvorit neco, co by fungovalo jako skupina, ale staci se podivat na kanal CZ Anonymous, parta pubertaku, co umej tak maximalne dosovat ze svyh okynek pomoci programu, ktery si stahli. Pak existuje jeste kanal, kde se sleza samozvana elita, mezi kterou se lze dostat, pokud clovek vi, na jakych portech obvykle bezi ftp, ssh a http
A krom toho, na neco, co se tu popisuje, by (zaplat panbuh) nemeli ani pasaci z LulzSec.
BTW taky nechapu, co by bylo pozitivniho na shozeni yahoo nebo wikipedie (coz jsou mimochodem jedni z nejvetsich verejnych odpurcu SOPA a ACTA), je to stejny, jako kdyby se lidi sjednotili, aby podpalili narodni knihovnu.
Amorph píše: To je podobna logika, jako ze bys uvital vybuch (dobre tak mozna jen nucenou odstavku) vsech ceskych elektraren, aby sis konecne uzil vecer pri svickach, protoze jinak jses linej si na tu romantiku udelat cas.
btw. "obycejni lide" je hrozna kravina.