Zprovoznění Creative sound blaster live! USB
Zprovoznění Creative sound blaster live! USB
Čaute,
mám pučenou externí zvukárnu Creative SoundBlaster live a když zapnu Cubase tak přestane fungovat přehrávaní zvuku z Windowsu, Taky nejde přehravat zvuky v Sound browseru v cubase ani v sample editoru .. je to asi tim ze se nejak spusti implicitne ten ASIo ovladac a dela bordel... kdyyz cubase prepnu na ovladac Asio4all tak to neprehrava nic... neresil nekdo neco podobneho nejaka rada? ovladac sem zkousel i z pribaleneho CD i ze stranek posledni vydany...
mám pučenou externí zvukárnu Creative SoundBlaster live a když zapnu Cubase tak přestane fungovat přehrávaní zvuku z Windowsu, Taky nejde přehravat zvuky v Sound browseru v cubase ani v sample editoru .. je to asi tim ze se nejak spusti implicitne ten ASIo ovladac a dela bordel... kdyyz cubase prepnu na ovladac Asio4all tak to neprehrava nic... neresil nekdo neco podobneho nejaka rada? ovladac sem zkousel i z pribaleneho CD i ze stranek posledni vydany...
Re: Zprovoznění Creative sound blaster live! USB
nastav si v cubase "RELEASE ASIO DRIVER IN BACKGROUND" .. nieco obdobne .. a snad to pojde .. alebo si kup poriadnu zvukovku , ktora nebude mat tento problem ..
tak stim releasem in background to pomaha jen kdyz je cubase na pozadi.. tzn kdyz mi hraje neco z vydli a prepnu na focus cubase tak se prehravani vypne... a neresi to problem s sound browserem a sample editorem v CUbase..Pytkin píše:nastav si v cubase "RELEASE ASIO DRIVER IN BACKGROUND" .. nieco obdobne .. a snad to pojde .. alebo si kup poriadnu zvukovku , ktora nebude mat tento problem ..
Varianta 2 koupit si poradnou zvukovku take muj problem neresi
dik za reakci
no ale inak tento problem nejde vyriesit ..
To jako vis ze stim mas zkusenost nebo jenom tipujes?
Tu zvukarno mivalo plno lidi tak treba se nekomu podarilo vyresit ... proto se ptam zde

nepodarilo. ta zvukovka nema multiclient driver, je to neriesitelne
hovg .. tema uzavreta ..
ja teda som dlho robil doma na audigy .. ale nikdy ma nenapadlo paralelne pustat zvuk aj z nuenda aj z niecoho ineho ..
ja teda som dlho robil doma na audigy .. ale nikdy ma nenapadlo paralelne pustat zvuk aj z nuenda aj z niecoho ineho ..
No tak i kdybych nechtel pustat zvuk z neceho jineho, tak je pruser ze nejede zvuk z Soundbrowseru v cubase a jeste vetsi ze nejede v sound editoru... takze hold vymenit no ... Diks
nejde zvuk z soundbrowseru ? neviem co je soundbrowser .. ale zvuk v cubase musi fungovat v celom cubae .. aj v editore .. nikdy som s tym problem nemal ..
SoundBrowser je okno v kterem si v Cubase vybiras samply ktere chces pouzit.. browsujes disky a tak. Muzes si tam samozrejme i ten zvuk prehrat... ale to mi prave s tou zvukarnou nejde tedy de ale nevyda to zaden zvukPytkin píše:nejde zvuk z soundbrowseru ? neviem co je soundbrowser .. ale zvuk v cubase musi fungovat v celom cubae .. aj v editore .. nikdy som s tym problem nemal ..
tohle je loopbrowser je to ale analogicke:
http://www.soundonsound.com/sos/aug08/i ... ch01_l.jpg
No ja vim zeby mel fungovat proto mi to hlava nebere ...
hmm .. to mas ale potom dako zle nastaveny cubase .. lebo hrat to musi .. mas nastavenu audition zbernicu ? ci ako sa to vola .. v F4 (VST connection) .. metronom ti klika ? jaku verziu CUBASE pouzivas ?
Tak jsem přeisnataloval ovladač a pohral si s nastavenim v F4 asi sem tam predtim nemel nastavene kanaly k Studio audio device coz je nejspis to prehravani z sound borwseru sample editoru atd.. takze z Cubase mi fici vse.Akorat kdyz jede nejde poslouchat nic z Windowsu, coz neni zas az tak neprekonatelny problem....
chci se zeptat jeste, kdyz mam napr 4 Wavy v Cubase a kazdy ma 1MB dejme tomu perkuse nejake. A ted mi zahrajou v jednu chvili, tak se veme a na zvukovku se posle 4MB v jednu dobu a tam se to az micha a nebo to uz smicha Cubase a pak posila uz na zvukarnu jen 1den Wav ?
Ta zvukarna fici totiz na USB 1.1 prenosova rychlost 12Mb/s coz je uplne na houby jestli se to deje prvni variantou ... Dik za rady
chci se zeptat jeste, kdyz mam napr 4 Wavy v Cubase a kazdy ma 1MB dejme tomu perkuse nejake. A ted mi zahrajou v jednu chvili, tak se veme a na zvukovku se posle 4MB v jednu dobu a tam se to az micha a nebo to uz smicha Cubase a pak posila uz na zvukarnu jen 1den Wav ?
Ta zvukarna fici totiz na USB 1.1 prenosova rychlost 12Mb/s coz je uplne na houby jestli se to deje prvni variantou ... Dik za rady
no vidis to
prisiel si na to aj sam 
to co sa pytas s tymi 4mi wavmi .. zmiesa sa to v cubase a az potom posle na zvukovku (ako jeden wav, obrazne povedane) .. neboj sa .. mozes miesat v cubase kolko kanalov chces .. resp. kolko zvladne tvoj pocitac ..

to co sa pytas s tymi 4mi wavmi .. zmiesa sa to v cubase a az potom posle na zvukovku (ako jeden wav, obrazne povedane) .. neboj sa .. mozes miesat v cubase kolko kanalov chces .. resp. kolko zvladne tvoj pocitac ..