Zvuková izolace počítače
Re: Zvuková izolace počítače
Trocha kutilství. Desky hobry, mezi ně stavební pěna (plnit až po stažení šroubky na cílový rozměr, pěna má tendenci zvětšovat svůj objem), ořezat, zabrousit a zakrýt hrany a spoje (jakéhokoli typu). Použít v kombinaci s dobrým chlazením (nejlíp můj nápad vodníka se samotížným okruhem).
Neslučitelné se vzduchovým chlazením.
Já to zkusím postavit a pak dám vědět jestli to funguje, takže je to zatím pokus. Nedá se na to spolehnout. Zatím.
79642566_01
Neslučitelné se vzduchovým chlazením.
Já to zkusím postavit a pak dám vědět jestli to funguje, takže je to zatím pokus. Nedá se na to spolehnout. Zatím.
79642566_01
Nechce se mi zakladat nove tema a navic to je celkem k veci.
Planuju koupit novej case. V soucasnosti mam hodne deravej case a zvuky uvnitr pocitace (sum vetraku a krupani harddisku) mi nijak extra nevadi - noctua vetraky sumi tise a samsungy moc nechroupou, kdyz zrovna neprobiha scan celyho disku.. co me ale rozpaluje do bela je to, ze se mi skrin cas od casu rozvibruje a vydava hucivy nepravidelny zvuky.. vetsinou to skonci duraznym pokopanim do bocnice, coz nekdy na chvili pomuze.
chtel bych teda skrin, ktera je v prvni rade pevna. samozrejme cim vic utisi i ruchy ze vnitr, tim lip.
koukal jsem tady v tematu a i jsem ruzne googlil a libi se mi reseni od nexusu (asi ne zrovna breeze) a lian-li. muze to bejt klidne i big tower, kdyz to pomuze.. nebranim se nicemu opravdu funkcnimu - jen mi prosim neradte dat si pocitac nekam jinam
dekuju za pripadny podnety a zkusenosti
Planuju koupit novej case. V soucasnosti mam hodne deravej case a zvuky uvnitr pocitace (sum vetraku a krupani harddisku) mi nijak extra nevadi - noctua vetraky sumi tise a samsungy moc nechroupou, kdyz zrovna neprobiha scan celyho disku.. co me ale rozpaluje do bela je to, ze se mi skrin cas od casu rozvibruje a vydava hucivy nepravidelny zvuky.. vetsinou to skonci duraznym pokopanim do bocnice, coz nekdy na chvili pomuze.
chtel bych teda skrin, ktera je v prvni rade pevna. samozrejme cim vic utisi i ruchy ze vnitr, tim lip.
koukal jsem tady v tematu a i jsem ruzne googlil a libi se mi reseni od nexusu (asi ne zrovna breeze) a lian-li. muze to bejt klidne i big tower, kdyz to pomuze.. nebranim se nicemu opravdu funkcnimu - jen mi prosim neradte dat si pocitac nekam jinam
dekuju za pripadny podnety a zkusenosti
biscuit: kup si 4U rack... vsetky do jedneho maju vela kil, su z plechu o hrubke kanaloveho dekla a velmi tuhe. moj mal navyse odpruzeny zaves hdd drziaka a listu, ktora pridrza karty v slotoch. stal ma tolko co kazda znackova skrina, malicko cez 100eur
co sa tyka vibracii dobre su akrylatove skrine ale neodporucam koli problemom s tienenim a tym so stabilitou v pripade niektorych dosiek
co sa tyka vibracii dobre su akrylatove skrine ale neodporucam koli problemom s tienenim a tym so stabilitou v pripade niektorych dosiek
biscuit : RACK je dobre riesenie .. ak ho mas kam dat ..
ak nie , daju sa kupit aj MIDI/BIG towre zo silnejsieho plechu, ako tie rackove skrine .. tam potom absolutne nema co vybrovat ..
ak nie , daju sa kupit aj MIDI/BIG towre zo silnejsieho plechu, ako tie rackove skrine .. tam potom absolutne nema co vybrovat ..
panove dekuju
ukazali jste mi, ze jsem mozna trochu zagorka a ze rack je na me asi trosku CCCP reseni
ale necham si to projit hlavou.. kdyby jeste nekdo vedel o nejaky robustnim (a i trochu hezkym) case, tak sem s nim
edit: ten druhej od pytkina je i celkem nice
ale necham si to projit hlavou.. kdyby jeste nekdo vedel o nejaky robustnim (a i trochu hezkym) case, tak sem s nim
edit: ten druhej od pytkina je i celkem nice
biscuit : vacsina drahsich bigtower skrin je z hrubeho plechu .. pripadne to tam vyrobcovia pisu , ze hruby plech .. viac ako 0.5mm je fajn .. design si pohladaj sam .. mne sa osobne teda viacej pacia riesenie do racku .. daky rack v kazdom studiu vzdy je 
no jo, ale ja mam studio v obyvaku 
biscuit : no tak si najdi daky pekny big alebo midi tower ..
trebars http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=FotoAdd&cd=CC024c-03

trebars http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=FotoAdd&cd=CC024c-03

Skvele vzdycky fungovaly skrine od Chieftec, robusni a tezke. Nevim jak jsou na tom momentalne, ale 8Kg Nexus mi do studia prijde nic moc.
jo chieftec je na poradku .. ale do obyvacky by som ho teda nechcel ..
http://www.alza.sk/chieftec-bigtower-lbx-02b-d59023.htm

http://www.alza.sk/chieftec-bigtower-lbx-02b-d59023.htm