Axiom pro 61

Vše o programu Digidesign Pro Tools
Odpovědět
intel2
Příspěvky: 5
Registrován: 15 říj 2011 10:26

Axiom pro 61

Příspěvek od intel2 » 15 říj 2011 10:29

Zdravim, moze mi niekto poradit, ako mam nastavit axiom v pro tools, aby som ho mohol ovladat pomocou axiom pro.

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Axiom pro 61

Příspěvek od W.Cable » 15 říj 2011 10:54

Koukni, kdyztak na dalsi videa toho uzivatele, neco by ti to melo dat.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Axiom pro 61

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 15 říj 2011 11:53

http://www.m-audio.fr/images/global/man ... G_EN01.pdf

musis nainstalovat zvlast driver pro hypercontrol... (pokud teda chces extra featury axiomu; jinak ti staci obyc. driver pro usb kontroler)

intel2
Příspěvky: 5
Registrován: 15 říj 2011 10:26

Re: Axiom pro 61

Příspěvek od intel2 » 16 říj 2011 10:23

Bohuzial mam pro tools m-powered essential verziu a ta polozka, ktora je zobrazena na tom videi k tej pristup nemam. Cital som v pdf., ze k powered je mozne pripojit roznu USB midi klaviaturu. Driver hypercontrol ten uz davno mam nainstalovany dostal som ho na CD. Este som to skusal prepojit na CUBASE 5 tam mi to jak tak fungovalo klavesa, pady, ale posuvne, otocne ovladace s ktorymi fyzicky manipulujem sa ich pohyb nezobrazuje v CUBASE. Skusal som to podla jedneho videa na youtube, ale chlapcovi z videa to frcalo vsetko, ale mne bohuzila nie...

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Axiom pro 61

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 16 říj 2011 11:36

intel2 píše:Bohuzial mam pro tools m-powered essential verziu a ta polozka, ktora je zobrazena na tom videi k tej pristup nemam. Cital som v pdf., ze k powered je mozne pripojit roznu USB midi klaviaturu. Driver hypercontrol ten uz davno mam nainstalovany dostal som ho na CD. Este som to skusal prepojit na CUBASE 5 tam mi to jak tak fungovalo klavesa, pady, ale posuvne, otocne ovladace s ktorymi fyzicky manipulujem sa ich pohyb nezobrazuje v CUBASE. Skusal som to podla jedneho videa na youtube, ale chlapcovi z videa to frcalo vsetko, ale mne bohuzila nie...
mne to v cubase jde, procti poradne navod a ujisti se, ze klavesy jsou v modu hypercontrolu (myslim, ze tlacitko edit a potom '0' to prepina).

intel2
Příspěvky: 5
Registrován: 15 říj 2011 10:26

Re: Axiom pro 61

Příspěvek od intel2 » 16 říj 2011 12:26

Brooklyn / juanita juarez píše:
intel2 píše:Bohuzial mam pro tools m-powered essential verziu a ta polozka, ktora je zobrazena na tom videi k tej pristup nemam. Cital som v pdf., ze k powered je mozne pripojit roznu USB midi klaviaturu. Driver hypercontrol ten uz davno mam nainstalovany dostal som ho na CD. Este som to skusal prepojit na CUBASE 5 tam mi to jak tak fungovalo klavesa, pady, ale posuvne, otocne ovladace s ktorymi fyzicky manipulujem sa ich pohyb nezobrazuje v CUBASE. Skusal som to podla jedneho videa na youtube, ale chlapcovi z videa to frcalo vsetko, ale mne bohuzila nie...
mne to v cubase jde, procti poradne navod a ujisti se, ze klavesy jsou v modu hypercontrolu (myslim, ze tlacitko edit a potom '0' to prepina).

ano na displey sa mi zobrazi 0 hypercontrol: normal alebo mozem prepnut na transport.. proste tie ovladace a tlacidla stop, record... vobec neraguju.

Odpovědět