konverze ProTools sd2 souboru do wav

Vše o programu Digidesign Pro Tools
Odpovědět
zelí
Příspěvky: 3
Registrován: 07 bře 2009 22:13

konverze ProTools sd2 souboru do wav

Příspěvek od zelí » 07 bře 2009 22:29

Mám na DVD files ve formátu pro tools sd2. Dá se v nějakém programu udělat z techto files wav, abych mohl normálně pracovat v Nuendu. Moc dík za pomoc. zelí

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 08 bře 2009 00:28

sd2 otvoris wavelabom

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Příspěvek od Liquid Sound » 08 bře 2009 01:22

kexik píše:sd2 otvoris wavelabom
No way, Pro Tools sešna nejde otevřít nikde jinde. Ani její dílčí fajly, alespoň se mi nepodařilo najít utilitu, která by to dokázala. Pořiď si PT, nebo si to nech u někoho s PT konvertovat do wavů...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 08 bře 2009 01:30


Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Příspěvek od Liquid Sound » 08 bře 2009 09:09

Co si pamatuju, tak se mi podařilo překonvertovat sd2 jen z Digital Performera, ale z Pro Tools ne. Tak to jsem zvědavej. :)

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 08 bře 2009 10:21

SD2 jde v pohodì v wavelabu..už jsem to dìlal nìkolikrát..
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

zelí
Příspěvky: 3
Registrován: 07 bře 2009 22:13

Příspěvek od zelí » 08 bře 2009 11:18

Ahoj carloffe a vy všichni. Wavelab mi to načetl, akorát to byl jenom šum. Asi dělám něco špatně. Ještě to zkusím.

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Příspěvek od Liquid Sound » 08 bře 2009 12:44

zelí píše:Ahoj carloffe a vy všichni. Wavelab mi to načetl, akorát to byl jenom šum. Asi dělám něco špatně. Ještě to zkusím.
Ano přesně tak. Tváří se to jako SDII, ale nepodařilo se mi to nikde otevřít tak, aby tam byl audio signál... :( Kdyžtak se ozvi a nějak to uděláme. :)

zelí
Příspěvky: 3
Registrován: 07 bře 2009 22:13

Příspěvek od zelí » 08 bře 2009 12:49

Úžasnej prográmek ten sdTwoWav od Kermitaka. Dík, funguje náramě.

Odpovědět