Pro Tools HD 8.0.3 na PC a -6031

Vše o programu Digidesign Pro Tools
Odpovědět
Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Pro Tools HD 8.0.3 na PC a -6031

Příspěvek od 120BPM » 05 bře 2010 18:59

Je tady nekdo kdo pracuje s PT HD na PC s verzi 8.0.3 a bojuje s hlaskou -6031? Popripade nekdo kdo tento problem vyresil? Zacinam byt zoufalej. :roll:
(Prosim nepoustejme se do konverzace typu kup si Mac-a a podobne, dekuju.) :)
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Re: Pro Tools HD 8.0.3 na PC a -6031

Příspěvek od Liquid Sound » 05 bře 2010 20:12

Jedu 803HD3 na OSX a na PC mám jenom dvoje LEčka, ale přesto koukals sem?

http://noisefreak.com/blog/tips/pt8_cpu ... comment-26
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Re: Pro Tools HD 8.0.3 na PC a -6031

Příspěvek od Tranzistor » 08 bře 2010 02:53

A posledni CSkovou zaplatu mas? Ja mel na PC, ale s LE taky nejaky problemy a vyresila mi je, ted se objevily jiny, ale da se s nima pracovat. Musim ale rict, ze na MACkovi s tim problemy nemam :?

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Pro Tools HD 8.0.3 na PC a -6031

Příspěvek od 120BPM » 08 bře 2010 07:51

Me to na Mac-ovi taky slapalo bezchybne. Vypada to na problem s grafickou kartou v tom PC.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Pro Tools HD 8.0.3 na PC a -6031

Příspěvek od 120BPM » 27 bře 2010 16:51

Takze problem byl v graficke karte ATI, protoze mela HDMI vystup a ovladace se tloukli DIGIdesign ovladaci protoze je v tom i audio, ktere se instalovalo mezi audio ovladace. Dalsi problem byly USB. Kdyz se pouzivaj usb z PCI karty tak to funguje. Po dalsi ciste instalaci se vsak zmenili IRQ a prestalo to fungovat uplne. Takze jsem zkusil preinstalovat system na Win 7 ( z predeslych XP) a zase to funguje. Je to ale pokus omyl, takze asi vymenim desku za jinou s moznosti nastaveni IRQ v BIOS-u. :?
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Fyla
Příspěvky: 9
Registrován: 29 dub 2010 21:21

Re: Pro Tools HD 8.0.3 na PC a -6031

Příspěvek od Fyla » 29 dub 2010 22:04

Stoji za to vyzkouset iBoot a 10.6...

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Pro Tools HD 8.0.3 na PC a -6031

Příspěvek od 120BPM » 29 dub 2010 22:27

Nejsem si jisty jestli to pomuze na PC. A nebo jsem tu radu nepochopil.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Fyla
Příspěvky: 9
Registrován: 29 dub 2010 21:21

Re: Pro Tools HD 8.0.3 na PC a -6031

Příspěvek od Fyla » 29 dub 2010 22:54

Je to az prekvapive jednoducha a plne funkcni moznost pouzivat OSX.

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Pro Tools HD 8.0.3 na PC a -6031

Příspěvek od 120BPM » 29 dub 2010 22:57

OK. Ja bych se asi emulacim vyhybal pokud jde o profesionalni praci. Mac Pro pro Mac OS X a PC pro Windows. Dekuji za tip.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Fyla
Příspěvky: 9
Registrován: 29 dub 2010 21:21

Re: Pro Tools HD 8.0.3 na PC a -6031

Příspěvek od Fyla » 30 dub 2010 07:46

Jasne, je to logicka uvaha. Tato varianta vlastne neni zadna emulace. Pokud PC splnuje dane specifikace, instaluje se retailovy OSX, ktery funguje normalne - vcetne updatu. Momentalne je to treba jedina moznost, jak poslat na "PC" z ProTools obrazek do pcie (blackmagic karty)... Ja pouzivam windows, ale posledni dobou se kolem me objevuji spokojeni uzivatele prave teto moznosti.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Pro Tools HD 8.0.3 na PC a -6031

Příspěvek od Pytkin » 30 dub 2010 08:01

No veď toto je len ďalšia variant hackintishu. Žiadna emulacia.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Pro Tools HD 8.0.3 na PC a -6031

Příspěvek od kexik » 30 dub 2010 08:24

120: ten audio divajs na hdmi je najlepsie disablovat v hadrware manageri... proste zakazat ho pouzivat... z pc aj tak po hdmi nikdy zvuk neposielas, ak mas profi zvukovku

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Pro Tools HD 8.0.3 na PC a -6031

Příspěvek od 120BPM » 30 dub 2010 08:33

Po tom co jsem nainstaloval Windows 7 to slape uplne bezchybne. Ale jestli existuje takova moznost, ze by to uplne stejne slapalo s OS X tak je to urcite neco co me hodne zajima. Asi bych si o tom mel na netu neco nastudovat.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Odpovědět