1. Ako priradit v reaperi kazdemu traku (kazdemu midi kanalu) konkertny zvuk z Kurzweilu? Ide mi o to, ze ja sice v Kurzweilu priradim jednotlivym kanalom zvuky, ale ked sa k projektu vratim neskor, tak reaper prehrava v jednotlivych midi kanaloch aktualne zvuky, ktore su v kurzweili na jednotlivych midi kanaloch... Proste, ked nahram projekt v Reaper, tak aby to v Kurzweili nastavilo tie spravne zvuky...
2. Daju sa v Reaperi vytvorit jednotlive Patterny s rytmami a tie potom naskladat za sebou do tracku podobne, ako je to v MIDI seqvenceroch? ak ano, ako? Nasiel som tam v PLuginoch MIDI seqvencer baby, ale neviem ako do jednotlivych patternov nahrat z klavesnice kurzweilu jednotlive zvuky? ide mi to len zapisom pomocou mysi. Problem bude asi v midi kanali. Ja mam bicie napr. v kanali 2 a v tom okne mi svieti kanal 1. Zistil som, ze to ide prepinat pomocou mysi, ked na tu jednicku kliknem, ale to zmenim len tu konkretnu klavesu. A 88-krat sa mi teda mackat nechce...

Zatial tolko... Ja viem, ze je na nete a na stranke reaperu vela videi, ale problem je ten, ze vsetky predpokladaju pracu s internymi zvukmi... ja chcem Reaper pouzivat vyslovene ako MIDI seqencer, ktory mi bude posielat data do Kurzweilu a ten bude hrat...

Vopred dakujem za akukolvek radu...