Posunutí celého projektu i s tempy
-
Posunutí celého projektu i s tempy
Ahojte, mám problém s tempy. Mám projekt s více tempy a potřeboval bych posunout ho celý třeba o dvě doby, ale tak, aby se zároveň posunuly i značky temp, které jsem vytvořil nahoře pomocí time signature. Když je to v jednom tempu, je to jednoduché, stačí dát Ctrl+A a posunu, ale když je to ve více tempech, tak se tempo neposune. Moc dík za radu. Marek
-
Re: Posunutí celého projektu i s tempy
Vidím že je to nějaký sestřih na aerobic, nebo něco podobného. Asi potřebuješ dát ještě něco na začátek, možná. Nejrychlejší řešení, dle mě, je to celé vyexportovat do sterea (pokud to máš už celkové smíchané, samozřejmě) a pak už si dávám pře nebo za, co chci.
-
Jasně, to mne napadlo do wavu, znovu načíst a asi to tak dopadne
, ale stejně i během práce se stane, že si to opožděně rozmyslí a posouvá se to, přece to nějak musí jít, nevěřím, že by ta funkce tam chyběla
@Marek Burza Ripple editing all tracks
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Jj - už jsem to Markovi poslal včera v noci do Messengeru, koukal jsem se na to doma.
P.
P.
Škoda té malé invence se zaměřením na (řekněme) správnější postup

P.
-
Jo, čet jsem to, akorát mi to nefunguje, asi to dělám blbě, zatrhl jsem, vybral tracky, ale tempa se mi neposunujou
Nemusíš vybírat tracky, prostě zapni Ripple editing all tracks, chytni myší první item a posuň všechno tam kam potřebuješ.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Jo - ale pravděpodobně k tomu je potřeba přicvaknout (pro ten režim Riple edit All tracks) ještě "Ripple edit all affects tempo map".
P.
P.
Naposledy upravil(a) pavlii dne 08 říj 2024 11:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění textu.
Důvod: Doplnění textu.
-
Ty woe, že by to bylo tak prosté? Tak to jsem vymýšlel, jak se poskrabat levou rukou za pravým uchem
dík jdu vyzkoušet
Ty lenochu!!!!! Tos to nevyzkoušel už včera v noci?? Kvůli komu myslíš, že tak ponocuju?????

P.

P.
-
Já to zkoušel podle toho options, ale nefungovalo, až dnes mne navedla ta poznámka o tom druhém zatrzeni, tak jsem šel do toho ctverecku vlevo nahoře, u mne to vypadá opticky trochu jinak, tak jsem tapal, který to vlastně je, možná jsem za ta léta došel k jinému designu, než máš ty
-
Ale abych to nezapomněl, tak jsem si to uložil do šablony, nezapomněl a nemusel s tím otravovat znovu 
Dyk jsem ti poslal všechno už v noci přece. No nic - hlavně, že se to povedlo.
Jo a určitě budeš používat jiný layout než já, já mám ten defaultní, protože v Reaperu nepracuju, tak pro mě nemá customizace smysl. Ale pak se múžou tyhle shortcuty samozřejmě lišit (nejen ve vizáži).
P.
Jo a určitě budeš používat jiný layout než já, já mám ten defaultní, protože v Reaperu nepracuju, tak pro mě nemá customizace smysl. Ale pak se múžou tyhle shortcuty samozřejmě lišit (nejen ve vizáži).
P.