No jo, takto jsem to delal ve Vegas Movie, tam natahnes item a vidis, o kolik procent, takze o ta procenta zkratis i ten vybrany usek. Ale tady mam vyhodu, ze si nastavim projekt treba na 130 BPM, naperu tam bubny a dalsi zvuky a k nim potrebuju zpomalit nebo zrychlit vybrane uryvky skladeb, aby to zarezavalo a az je to hotovy a oni se rozmysli, ze by chteli i zrychlene verze treba 135 a 140, je to na jeden klik.
Asi bych mohl externe ustrihnout ty kusy a zmenit tempo, nad tim jsem uz uvazoval, akorat nekdy potrebujes kousek pridat zepredu nebo zezadu kvuli prolnuti skladeb, navic jim to nekdy nevychazi delkove, takze se pridava sloka nebo refren a to by znamenalo znovu od zacatku exportovat.
Jinak prace s Reaperem mi pripada v pohodě, akorat to pasovani zmeny tempa na bici jsem jeste nevychytal, protoze potrebuju to rovnat podle amplitud ve velkem zvetseni a tim ztratim ten vybrany konec. Tak jsem si myslel, ze to udelam podle te idee s hodnotou, co je ve vlastnostech toho itemu. Ale taky je mozne, ze to nejde, je to spis nahravaci soft a moje potreby jsou mozna prilis specificke