Ako na to?
Re: Ako na to?
Sice neviem v kom kontexte to riesis, ale odhliadnuc od toho, ak vyslovene ides po nejakej specifickej EQ krivke ktoru chces nastavit podla nejakej inej skladby, pozri sa na FabFilter Pro Q2 ekvalizer .. on tam ma taku funkciu ze sa nauci frekvencnu charakteristiku 1 skladby, a potom ti podla toho doladi inu skladbu.. mozno ti to pomoze ... myslim ze podobny plugin malo aj Voxengo ale vraj ten FabFilter je v tom uplne dokonaly ..
Vyznacene cervenou - taky ma priebeh moj A0.
Pokud je to jeden tón, zaexperimentuj s tvarem vlny, A0 má na 5 kHz dozajista už jen harmonický. Tohle EQ nevyřeší ..
Takze ty potrebujes asi jinej zvuk protahnout timhle eq, aby byl podobnej tomuhle ? Nebo tomu nerozumim ..
Mam dva zvuky. Jeden referencny ton A0. Ten som premeral . Potom som nahral moj A0 a tiez premeral. Ide mi o to aby sa tieto zvuky co najviac podobali. Preto ma napadlo ako prve EQ,LP. Ale to nic neriesi. Je nejaky sposob upravy zvuku ktory to rozumne ***opravi***???
Este jedno -
Je Blue Cats Analyzer na taketo merania vyhovujuci.
Este jedno -

Je Blue Cats Analyzer na taketo merania vyhovujuci.
To je to, co se ti snazim rict - ty musis ten tvuj ton vyrobit co nejpodobnejsi. Pokud tu referenci nekam nasdilis, poslechnem to a treba budem moudrejsi ..