Aký tablet a aplikácie používate na texty a noty ?????
Aký tablet a aplikácie používate na texty a noty ?????
Čo najčastejšie používate na texty a noty pri hraní...??? Tablet, alebo čítačka kníh ? Aké aplikácie sú na to najvhodnejšie ?
Re: Aký tablet a aplikácie používate na texty a noty ?????
ipad2, SetlistMaker
ale nie na noty, iba texty a akordický zápis + prepínanie synťákov pre jednotlivé skladby
ale nie na noty, iba texty a akordický zápis + prepínanie synťákov pre jednotlivé skladby
To funguje ako Master? Prepojené to je prosim ta ako? Cez midi, alebo zvukovú kartu ?
ipad - CCK - USB MIDI prevodník - synťák IN - Synťák THRU - Ďalší synťák atď. po 16-ty synťák (takto som mal predtým)
alebo
ipad - Istudio - midi out - synťák in.....pokračovanie rovnako (takto to mám teraz)
alebo
ipad - Istudio - midi out - synťák in.....pokračovanie rovnako (takto to mám teraz)
To vyzerá veľmi zaujímavo . Zvažujem kúpu tabletu ( hlavne niečo väčšie ) nakoľko mám iPad mini a to je na texty strašne malé . To prepínanie zvukov na syntoch je pre mna lákavé . Pozriem to prepojenie ako píšeš cez Istudio. Ako prosim ta este riešiš uchytenie toho tabletu na klavesoch pri hraní ?
daj pozor, istudio je len pre starý typ konektoru...(zatiaľ)
Veď to som pozeral. Takze asi by som to riešil cez cck. A ako máš prosim ta ten iPad uchytený?
Viem je viac možnosti , ale ako je to pre klavesáka najľepsie ....?
Viem je viac možnosti , ale ako je to pre klavesáka najľepsie ....?
Taký hercules držiak na ipad ktorý sa dá namontovat na barsjakú trubku, na klavesovy alebo mikrofonny stojan. U Huberta som to kupil
Pozeral som ten Setlistmaker, stiahol som si ho , ale na pouzivanie tých midi aplikácii je treba zase kúpiť upgrade midi dat . Rozumiem tomu správne? Takze ta aplikácia ktorá je platená , ma este platené aj podskupiny ktoré treba upgradovat ?
Ano, je tam 5 platenych rozsireni mám kúpené iba midi a synchronizaciu databazy, lebo to mame viaceri v kapele. Nemam blutut prepojenie, autoatizaciu a pripojenie dokumentov. Ked chces pozerat noty tak asi to pripojenie dokumentov budes potrebovat