*.arr

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
jackies

*.arr

Příspěvek od jackies » 29 pro 2010 11:46

Nevíte prosím, čím otevřít v dnešní době soubory s příponou *.arr ?
Nebo jak (čím) alespoň převést tento formát do *.mid ?

Našel jsem 20 let staré zálohy mých "počinů" ještě z dob Atari STE dělané ve starém Cubase.
Bohužel jsem tehdy projekty a nápady ukládal do ARR a nevím jak je teď přehrát :cry:
Ne že by to asi byli nějaké perly, ale rád bych si připoměl své tehdejší umělecké střevo :)
Možná jsem byl dobrej :wink:

Děkuji za každý tip.


Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: *.arr

Příspěvek od Pytkin » 29 pro 2010 12:50

alebo si kup stare atari .. ja mam 3 :)

jackies

Re: *.arr

Příspěvek od jackies » 29 pro 2010 12:58

alebo ti to všetko pošlu a ty mi to uděláš :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: *.arr

Příspěvek od Pytkin » 29 pro 2010 13:12

jackies : ak toho neni vela .. dajme tomu do 100 kusov , tak ti to kludne natiahnem na atari do Cubase a vyexportujem do midifajlu ..

Ivanik
Příspěvky: 53
Registrován: 16 dub 2005 17:24

Re: *.arr

Příspěvek od Ivanik » 30 pro 2010 12:10

Riesil som presne tento isty problem. Existuje emulator Atari pre PC. Bolo to davno, tak myslim, ze mi to fungovalo asi na win 98 a este som musel pouzit nejaky program na to aby mechanika pochopila DD diskety. Dost dlho to trvalo vsetko rozchodit, ale nakoniec to slo. Diskety som zkopiroval do PC, v emulatore som natiahol stary Cubase, veci prekonvertoval a bolo. Dokonca este aj stary TWENTY FOUR fungoval.

jackies

Re: *.arr

Příspěvek od jackies » 30 pro 2010 13:31

Z disket to šlo kdysi na CD, pak se to na CD které bylo na půdě po čase našlo, tak to šlo na HD atd ...
Takže s přenosem do PC problém není.
Otravovat Pytkina kvůli pár kouskům nebudu. Za tu námahu (vytahovat Atari) a s ohledem na umělecký obsah to nestojí :)
Ale dík za nasměrování na ten emulátor Atari. Podívám se po něm.
Nemáte někdo Cubase 2 nebo VST pro ten případ ?

BTW : byl bych vděčný za nějaký odkaz na nějakou starou Cubase pro Win. Možná by to ještě uměla (*.arr) nebo ne ? Už si to nepamatuji.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: *.arr

Příspěvek od Pytkin » 30 pro 2010 13:39

Atari emulatori : http://www.zophar.net/atarist.html .. kedysi som skusal STeem a bezalo mi na tom cubase v pohode ..

Cubase 2 aj 3 mam doma .. VST bolo len na PC ..

Stare verzie Cubase mam doma tiez dakde , ale tie pojdu len na Win98 .. rozumnejsie mi pride ten ATARI cubase pod emulatorom ..

jackies

Re: *.arr

Příspěvek od jackies » 31 pro 2010 11:34

Takže jednodušše pod tím Steemem. Děkuji.
Našel jsem i Cubase 2 by MCA :wink:
To je nostalgie jako sviňa.

Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: *.arr

Příspěvek od Pytkin » 01 led 2011 01:58

Joo :) to su radostne veci, ked to funguje :)

jackies

Re: *.arr

Příspěvek od jackies » 01 led 2011 17:04

Radost je, ale teď jsem tam vyhrabal jeden kus a za boha nevím, jestli je to moje tvorba, nebo cizí :)
Měl jsem mraky rozdělaných MIDI skladeb jak svoje, tak normálně na "kšeft" na okopčení z originálu do MIDI.

U téhle rozdělané, opuštěné prostě nevím.
Poznáváte to někdo ? Připomíná vám to nějakou písničku, nebo někoho?
Na zvuky a kvalitu nehleďte.
Pokud ano, bude to dost staré.

Díky za případné objasnění.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: *.arr

Příspěvek od Pytkin » 03 led 2011 00:28

nic mi to nehovori ...

Odpovědět