Audionews.ru
Honza:
ponuknut ine veci na vymenu mozes len ked splnas tie poziadavky co si napisal...!!!! nie kazdy moze byt uploader, teda uploadovat svoje vlastne torrenty
ako by som ja so svojim uploadom 64kbps mohol nieco SAM uploadovat. to by bol trapas... ako dlho by trvalo keby si nejaku xxMB velku vec co len jeden clovek odomna stiahol?
a fakt neviem co sa certis... Cyril evidentne nevedel co moze uploadovat a ked to zistil tak s tym prestal... ked uploadnes nieco co sa adminom nepaci tak ti to deletnu a teba napomenu...
ponuknut ine veci na vymenu mozes len ked splnas tie poziadavky co si napisal...!!!! nie kazdy moze byt uploader, teda uploadovat svoje vlastne torrenty
ako by som ja so svojim uploadom 64kbps mohol nieco SAM uploadovat. to by bol trapas... ako dlho by trvalo keby si nejaku xxMB velku vec co len jeden clovek odomna stiahol?
a fakt neviem co sa certis... Cyril evidentne nevedel co moze uploadovat a ked to zistil tak s tym prestal... ked uploadnes nieco co sa adminom nepaci tak ti to deletnu a teba napomenu...

Jenom to ukoncim ze 1:3 a jeste k tomu vsichni mluvi o stejne veci je trochu moc.
Budu vas citovat:
Cyril:To jsou podminky pro status Uploadera
Solarfall:to plati len pre uploaderov torrentov
peteness:Ty podminky co pises plati pro uploadera
Naposledy upravil(a) Honza7 dne 21 dub 2008 23:43, celkem upraveno 1 x.
Samozrejme si cenim kazde pomoci,od toho je tady to forum,Cyril píše:Spis bych cekal podekovani za nasi ochotu a treba specialne pro me omluvu... no nic...
ale nemusi mi tady 3 uzivatele psat jednu a tu samou vec.
Cist umim....Alespon doufam...
Kdyz se vratim na zacatek fora,kdyz jsem jeste nebyl na Audionews a nevedel jak to tam vubec funguje.Cekal jsem nejakou radu pred vstupem na Audionews,ale precti si,ze mi skoro nikdo neporadil jak to tam funguje.
Nevim za co bych se omlouval,to co jsem napsal za tim si stojim.
To:Cyril - dekuji

To: Solarfall - dekuji

To: peteness - dekuji

Kdyz budete mit vy nejaky problem rad vam taky pomuzu...

Honza7: myslel jsem ten omyl s mym uploadem... pohoda...
DJDave: no stahuj novy popularni veci, kdyz je jeste moc lidi nema... sleduj uplny aktuality... brzo ti to nabyde... zezacatku se snaz nestahovat veci, ktery uz tam nejakou dobu visej a vetsina uz je ma stazeny... Snaz se chytit uplne nove uploadnuty veci, ktery maj jeste jenom jednoho seedra (toho co je tam uploadnul)...
DJDave: no stahuj novy popularni veci, kdyz je jeste moc lidi nema... sleduj uplny aktuality... brzo ti to nabyde... zezacatku se snaz nestahovat veci, ktery uz tam nejakou dobu visej a vetsina uz je ma stazeny... Snaz se chytit uplne nove uploadnuty veci, ktery maj jeste jenom jednoho seedra (toho co je tam uploadnul)...