Bargain center - aneb, kde lze zajimave nakupovat
Re: Bargain center - aneb, kde lze zajimave nakupovat
Já. Je to celkem dobře použitelný. Myslím, že za tu cenu je to bomba. Ostatně V2 je v prý v přípravě a pro majitele současné verze bude upgrade zadarmíko. Obvykle to prdnu na kanál, kde vím, že budu muset použít EQ, kompresi a limiter (příp. saturaci) - užitečné např. na skupinu bicích samplů a CPU je skoro nulové (při vypnutí HQ). Už dřív jsem koupil Funky Grooves samply za 9$, pak za dalších 9$ všechny zbylé samply a před několika měsíci MixControl na KVR audio bazaru za 15$. Wave Designer bych asi nevyužil, tak jsem koupil jen MCP. Za 29$ koupit celej balík je super cena.
9632 za super cenu!!!
sE X1R za neskutečnou cenu: http://www.thomann.de/cz/se_electronics_x1r.htm
momentalne v appstore zlava 50% na na Korg iElectribe, iKaossilator a iMS-20
tyhlety jejich nastroje uz se nabizely tisickrat v ruznejch obmenach a akcich... coz o necem vypovida. jinak irig veci sou super..
Chápu to dobře, že IK instrumenty nejsou žádné terno?
i tak se to da dneska uz rict. je to vsechno sample based
hlavne oni uz meli vsechno xkrat v nejaklejch group buys
hlavne oni uz meli vsechno xkrat v nejaklejch group buys
zaroven bych nerekl ze je to nejak spatny nebo levy, ale spis v dnesni dobe uplne nezajimavy..
Nikdy jsem od nich nic nezkoušel, snad jen kompresor a ten mi nepřišel úplně marnej, tak jsem si myslel, že se to veze na podobný vlně. Je mi jasný, že efekt a instrument není totéž. Dal jsem to sem proto, že lovím nějaké klapky na cestování, aby se mě lidi neptaly jestli jsem to někde neukrad, když upaluju se čtyřicetdevítkama přes město......tak sem si myslel, že za ty kačky je to dobrej deal.
tento vikend Animoog v appstore s 50% zlavou !!!
prvotsky: sampletank na ipade je supe, navyse teraz s podporou audiobus must-have pre ipad tvorbu... tie banky tam rozhodne nie su marne, netcrdim ze konkuruju gigabajtovym knizniciam ale rozhodne su pouzitelne... na druhej strane jepravda ze sampletanku na desktope som nikdy na chut neprisiel
prvotsky: sampletank na ipade je supe, navyse teraz s podporou audiobus must-have pre ipad tvorbu... tie banky tam rozhodne nie su marne, netcrdim ze konkuruju gigabajtovym knizniciam ale rozhodne su pouzitelne... na druhej strane jepravda ze sampletanku na desktope som nikdy na chut neprisiel