Chybove hlasky v systeme XP

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Chybove hlasky v systeme XP

Příspěvek od dano » 07 úno 2009 11:49

Moj system mi slape uplne v pohode a nerobi ziadne kraviny. Len pre kontrolu som ale vbehol do Manage/Event Viewer/System a tam som nasiel jeden warning ohladne disku a jeden eror:

Obrázek

Ked som klikol na erorovu hlasku, dozvedel som sa nasledovne:

Obrázek

Po kliknuti na warning ohladne disku sa zobrazilo toto:

Obrázek

Neviete co to znamena? Mam to riesit ked mi vsetko slape? Alebo kaslat na to s tym, ze je to Windows a mam byt rad ze to ide tak ako ma?

Vdaka.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 úno 2009 11:59

http://www.file.net/process/nsynas32.sys.html

to ti prdlo nuendo alebo cubase, tazko povedat preco ale s windows ako takym to nesuvisi

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 07 úno 2009 12:01

ale nic take sa fyzicky nestalo. a tato kontrola prebehla hned po spusteni windows bez toho aby som spustil napriklad Cubase.

a co ten disk warning?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 úno 2009 12:03

6.2. o 17:00 si nepouzival cubase?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 úno 2009 12:04

no a na disku mas error v pagefile oblasti. no booze... scandisk c:

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 07 úno 2009 12:04

vtedy mozno aj ano :-) musim to odsledovat... vdaka za ten text co si sem hodil. zda sa ze to ma nieco so Syncrosoftom a tym USB klucom s licenciou ze?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 úno 2009 12:06

hej, to je subor ovladaca (vsetky .sys su), predpokladam ze k iloku. mozno to len znamena ze nenasiel ilok?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 07 úno 2009 12:08

- to s tym diskom mi hadzalo aj na predoslom disku, teraz mam novy disk a scandisk nic zle nenasiel na nom... tak nechapem

- to so syncrosoftom - mozno to USB nenaslo hned ako bola poziadavka, lebo potom to uz slape... takze asi je to v poriadku uplne... nie? teda ked to vsetko chodi aj s tym hardwarovym klucom

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 úno 2009 12:11

to mas v pazi, kazdopadne vtedy chciplo nieco co neni system. uz len preto by ma to netrapilo nejak moc
to s tym diskom netusim, mozno mas blby radic, ktory vyraba chyby...

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 07 úno 2009 13:18

mě třeba xp dělá v poslední době to, že jakmile zapnu počítač napíše že nalezl nový hradwera to tiskárnu, musím udělat otravných 5kliků. Vsystému je v šechno v pořádku, a druhej zásek co si na mě pc vymyslelo, je že mám ve Start neustále - byly nainstalovány nové programy a furt a furt.- mám XP SP3. :(
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Odpovědět