ale samosebou si to delejte, jak chcete...
Co ma firma delat s ex-demo ?
no ja to myslela tak, ze excelova tabulka je velice jednoduse editovatelna a bude k nim mit pristup safa, takze muze hned mazat prodane veci a zapisovat nove pribyvajici... nebude pak zbytecne zahlcen dotazy, co je jeste aktualni a co ne... Kliknes a vidis... Navic v tom threadu nebudou zase ruzna individua resit nesmrtelnost brouka a nebude mi to forum porad vyskakovat v novych prispevkach... 
nerozumiem, jak nove? zoznam je znamy, cize bude len ubudat, co tam bude je aktualne... predpokladam ze tam pribudat z toho aktualneho mnozstva safa pridavat nebude.. mala by to byt jednorazova akcia kde je znamy obsah.. alebo som to nejak inak pobral?Pytkin píše:linx na XLS mi pride od veci .. ako budeme vediet , ze je tam nieco nove .. mne sa zda fajne jednoznacne oznacena tema , kde budu pribudat prispevky , s novymi ponukami .. moze byt zamknuta , takze tam nikto nebude pisat hovadiny .. to co sa preda , safa zmaze ..
Toto nikoho nebude otravovat ..
v tom zozname by prave safa odmazal len to co uz je predane, cize vzdy je aktualny ten zoznam...
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
myslim, ze komerce latentni je tu vsudypritomna ve spouste prispevku, a tak takhle oficialne priznana akce je aspon uprimna.
s tim vybalenym zbozim je to zajimavy, zrovna ctu freakonomics (http://www.amazon.com/Freakonomics-Econ ... 006073132X), kde se mj. mluvi o fenomenu jednoho dne staryho auta. jde o znamou vec, ze ve chvili, kdy auto vyjede ze salonu, ztraci x procent svoji hodnoty - kdyz kupec v bazaru zjisti, ze kupuje po 1 dnu vraceny auto, tusi 'informacni prevahu' na strane prodejce ("neco" tomu prece musi bejt, jinak by neskoncilo den nato v bazaru) - a prodejce je proto pausalne, vlastne ve stylu presumce viny, za tuhle prevahu penalizovany formou nizsi prodejni ceny. statisticky se potom vyplati pockat s prodejem rok a mezitim auto pouzivat - kupec uz predpoklada "informacni rovnovahu" na obou stranach, jinymi slovy po roce uz je prodavat nejakou vec normalni.
v intimnejsim prostredi ezone tohle ale nebude uplne platit.
s tim vybalenym zbozim je to zajimavy, zrovna ctu freakonomics (http://www.amazon.com/Freakonomics-Econ ... 006073132X), kde se mj. mluvi o fenomenu jednoho dne staryho auta. jde o znamou vec, ze ve chvili, kdy auto vyjede ze salonu, ztraci x procent svoji hodnoty - kdyz kupec v bazaru zjisti, ze kupuje po 1 dnu vraceny auto, tusi 'informacni prevahu' na strane prodejce ("neco" tomu prece musi bejt, jinak by neskoncilo den nato v bazaru) - a prodejce je proto pausalne, vlastne ve stylu presumce viny, za tuhle prevahu penalizovany formou nizsi prodejni ceny. statisticky se potom vyplati pockat s prodejem rok a mezitim auto pouzivat - kupec uz predpoklada "informacni rovnovahu" na obou stranach, jinymi slovy po roce uz je prodavat nejakou vec normalni.
v intimnejsim prostredi ezone tohle ale nebude uplne platit.
aha, ja som to pochopil tak ze safa ma momentalne vela takychto demo produktov a chce ich rozpredat za nizsiu cenu... ok potom...lep píše:souhlas s pytkinem... pokud to bude fungovat tak, aby se tu zase neexhibovaly ruznorode organismy...
to excom: ja myslela, ze safa tam bude pridavat i dalsi veci, podle toho, co se jim do firmy vrati... dyt psal, ze to lidi otevrou a prinesou zpatky a tak...
v tom pripade by stacilo dat link na ich web kde maju forum a tam spravit zoznam a z ezone len odkaz...
No u novyho zbozi, kratce pouzivanyho de taky casto o to, ze si clovek rika "proc nemit za stejny penize uplne novou vec". Ta ztrata hodnoty v okamziku koupe (prevedeni vlastnictvi z prodejce na kupujiciho) je nevyhnutelna. Nicmene neplati (tolik) u veci, kterych je nedostatek (zbozi, na ktery se ceka). Na GS jsem dokonce narazil na to, ze nekdo prodaval jednu vec draz nez si normalne muze clovek koupit v obchode a oduvodnil to tim, ze normalne musis par mesicu cekat a od nej to muzes mit hned a stale v zaruce
.
Tak ci tak jsem zvedavej, co v tom listu je... takze sup sem s nim.
Tak ci tak jsem zvedavej, co v tom listu je... takze sup sem s nim.