Dlouho mě něco tak nezaujalo a zároveň nepřekvapilo jako toto. Překvapilo mě hlavně, jak moc mě to hudebně baví a jaká kvalita z toho ční i přes tu legrační dada formu.
Co právě posloucháte .....
Re: Co právě posloucháte .....
Tohle si poslechnu někdy celé.
Biscuit: Jo ,na tudle partu neslo nenarazit .Zajimavý na tom je ta dvoj kytara co tam ma . Vsimnete si tech prazcu
Je jich tam jaksi vice . Proto to zni tak divne ,mikrotonalne .Fakt ulet celej ten jejich koncept.
Jj, je to mikrotonální, ale i přes to a tu jakože bizárnost je to výtečný. Moc mikrotonálních věcí, který jsem slyšel mi přišlo spíš jako vítězství formy nad obsahem 
Tři tipy na nový desky, který mě baví:
Carpenter Brut – Leather Temple
Nightmares On Wax & Adrian Sherwood – In A Space Outta Dub
Modeselektor – Classics Vol 1 We Tried Hard And Failed Again Enjoy!
Carpenter Brut – Leather Temple
Nightmares On Wax & Adrian Sherwood – In A Space Outta Dub
Modeselektor – Classics Vol 1 We Tried Hard And Failed Again Enjoy!
https://www.youtube.com/watch?v=VbeOTy4 ... gA&index=2
Riesim teraz moj novy album a tento song ma inspiroval ako prvy, len neviem co tam moze byt za PAD zvuk na zaciatku, v tom case Vangelis este nemal toho vela, Hammond B3, Hohner Clavinet, piano, Fender Rhodes, nejake flauty. Skusal som na mojom Kurzweili Forte v B3 organe dat dole vysky a spodky, a stale to nie je takyto zvuk, tak by som fakt rad vedel, ze co to moze byt. Vytiahol som si aj tie prve sekundy kym nepojdu bicie ako separatne wavko a prehraval to nizsimi frekvenciami a fakt netusim co to tam je.
Samozrejme ze je tam aj taky prirodzeny sum ako vzduch, tak som ho tam primiesal a pouzivam klasicke analogove delaye, ziadne reverby.
Riesim teraz moj novy album a tento song ma inspiroval ako prvy, len neviem co tam moze byt za PAD zvuk na zaciatku, v tom case Vangelis este nemal toho vela, Hammond B3, Hohner Clavinet, piano, Fender Rhodes, nejake flauty. Skusal som na mojom Kurzweili Forte v B3 organe dat dole vysky a spodky, a stale to nie je takyto zvuk, tak by som fakt rad vedel, ze co to moze byt. Vytiahol som si aj tie prve sekundy kym nepojdu bicie ako separatne wavko a prehraval to nizsimi frekvenciami a fakt netusim co to tam je.
Samozrejme ze je tam aj taky prirodzeny sum ako vzduch, tak som ho tam primiesal a pouzivam klasicke analogove delaye, ziadne reverby.