Co právě posloucháte?
-
dano: jo, Majkl (bohužel) byl borec...já tedy nevím, že by si to všechno skládal sám, mám takovej dojem, že mu ty songy dělal ten jeho černý producent, že ten dělal i basu do Billie Jean, že to určitě nedělal Majkl...někde jsem s ním viděl právě na tohle téma rozhovor...
každopádně by mě zajímala jedna věc...jednou u něj byl na návštěvě v Neverlandu Freddie Mercury a nahráli tam spolu nějaké demo/duet, které nikdy nikdo neslyšel a asi ani neuslyší, ale prý existuje a Majkl ho má...
no, potom co tam někdo začal frkat kokain se tihle dva pohádali a rozešli...to jentak btw, to mám z životopisu Mercuryho / Bulsary...
každopádně by mě zajímala jedna věc...jednou u něj byl na návštěvě v Neverlandu Freddie Mercury a nahráli tam spolu nějaké demo/duet, které nikdy nikdo neslyšel a asi ani neuslyší, ale prý existuje a Majkl ho má...
no, potom co tam někdo začal frkat kokain se tihle dva pohádali a rozešli...to jentak btw, to mám z životopisu Mercuryho / Bulsary...
parada. Elektri vstupil do diskusie... chlavabohu... uz som sa zacinal obavat ze to nedas na pravu mieru bracho. odteraz sa to bude uberat uz len k veci...elektri píše:skládal sám, je široký pojem, teď jde o to, jestli si to náhodou neskládal sám tak jako třeba Dan Landa, to moc za skladbu nepovažuju
dano: řeknu ti to jednou a jednoznačně... Založil jsi tady někdy topic, který by někomu pomohl s výběrem nástroje, ukázal možnosti čehokoliv, popřípadě aspoň pomohl někomu s problémem ???? ne, tak drž hubu a krok..
ostatním se omlouvám, ale jednou to prostě už slyšet musel, dál se k tomu nehodlám vracet
ostatním se omlouvám, ale jednou to prostě už slyšet musel, dál se k tomu nehodlám vracet

Kermitak: tak to hned pohledám, díky za info...ta koza co psala jeho životopis o tom mluvila jako o top secret materiálu, o kterém se prý akorát ví, že existuje...
dano: jo, Quincy Jones to byl...jen jsem viděl nějaký videorozhovor s ním, kde mluvil právě o vzniku basu do Bilie Jean, už nevím co říkal, jestli to udělal on nebo Michael, ale říkal, že kdejaký producent by za takový bass obětoval pravou ruku a levou nohu
jinak tedy, jestli si to Michael sám skládal (v pojmu jako skládat - psát noty), tak to před ním smekám...a hrozně lituju toho, že jsem nebyl na jeho koncertu při tour History, kdy byl v Praze...teď už nemůžu doufat, že bych ho někdy viděl na živo a v plné síle...
dano: jo, Quincy Jones to byl...jen jsem viděl nějaký videorozhovor s ním, kde mluvil právě o vzniku basu do Bilie Jean, už nevím co říkal, jestli to udělal on nebo Michael, ale říkal, že kdejaký producent by za takový bass obětoval pravou ruku a levou nohu

jinak tedy, jestli si to Michael sám skládal (v pojmu jako skládat - psát noty), tak to před ním smekám...a hrozně lituju toho, že jsem nebyl na jeho koncertu při tour History, kdy byl v Praze...teď už nemůžu doufat, že bych ho někdy viděl na živo a v plné síle...