Co právě posloucháte?
excom: toto vobec nebolo vtipne. takze neviem co sem buchas toho hnusneho zhovievaveho zlteho smejda aka smajla... akoze vazne. som si stiahol celu dikografiu Duran Duran a su tam vazne veci... od Kelly Family to ma vazne riadne daleko. Navyse podobnu hudbu ako robia Duran Duran robi polovica Ezone...
neviem preco boli pre mna donedavna Duran Duran symbolom takej tej homosexualnej kapely so strasnymi songami... asi kvoli strasnym fotkam v Bravo... Ale vdaka Bohu som mohol zistit, ze to tak nie je. Pan Boh ma ma rad. Duran Duran must go on!
neviem preco boli pre mna donedavna Duran Duran symbolom takej tej homosexualnej kapely so strasnymi songami... asi kvoli strasnym fotkam v Bravo... Ale vdaka Bohu som mohol zistit, ze to tak nie je. Pan Boh ma ma rad. Duran Duran must go on!
dano : zle si to pochopil, myslel som tym ze je urcite toho viac co si nestihol vypocut a moze prekvapit..
image kelly family je na grc, ale maju skladby ktore si myslim ze su dost muzikalne a dobre, to ze sa pritom tvaria jak sekta pedofilov to je druha vec.. nikdy som ich nemusel, ale po hudobnej stranke im niet co vycitat.. a nema to nic spolocne s tym ze som spoemnul prave tuto "kapelu".. mieril som len na to ze este objavis urcite veci ktore budu mat "netusil som ze sa to da" efekt ako pri Duran Duran..
Duran je dost fajn kapela, vyrastal som na nej.. ja ju celkom mozem ...
takze smile bol na mieste, asi takyto
image kelly family je na grc, ale maju skladby ktore si myslim ze su dost muzikalne a dobre, to ze sa pritom tvaria jak sekta pedofilov to je druha vec.. nikdy som ich nemusel, ale po hudobnej stranke im niet co vycitat.. a nema to nic spolocne s tym ze som spoemnul prave tuto "kapelu".. mieril som len na to ze este objavis urcite veci ktore budu mat "netusil som ze sa to da" efekt ako pri Duran Duran..
Duran je dost fajn kapela, vyrastal som na nej.. ja ju celkom mozem ...
takze smile bol na mieste, asi takyto