CURVE - synth s vynikajicim GUI
Re: CURVE - synth s vynikajicim GUI
teraz som objavil tento synth a musim povedat : VELKE PEKLO
fakt z neho padam na hubu aj zadok sucasne.. NEUVERITELNE ... filtre, oscilatory, modulacne moznosti.. fakt skvele ... FM modulacia patri k tomu najlepsiemu co som vobec pocul medzi SW / HW VA ... maju moje prachy, okamzite kupujem lebo toto sa fakt len tak casto nevidi ...
fakt z neho padam na hubu aj zadok sucasne.. NEUVERITELNE ... filtre, oscilatory, modulacne moznosti.. fakt skvele ... FM modulacia patri k tomu najlepsiemu co som vobec pocul medzi SW / HW VA ... maju moje prachy, okamzite kupujem lebo toto sa fakt len tak casto nevidi ...
- SoundsFine
to nejde, jedině, že bys měl ksicht místo prdeledendy píše: fakt z neho padam na hubu aj zadok sucasne.. NEUVERITELNE ...

A videl si ma niekedy nazivo ? Co ty vies 
ale nie, nebol by som rad keby sa teraz tento thread zvrhol na diskusiju o tom ci mam ksicht miesto prdele.. fakt doporucujem Curve vyskusat, je to imho zvukovo jeden z vobec najlepsich VSTi ake existuju ...

ale nie, nebol by som rad keby sa teraz tento thread zvrhol na diskusiju o tom ci mam ksicht miesto prdele.. fakt doporucujem Curve vyskusat, je to imho zvukovo jeden z vobec najlepsich VSTi ake existuju ...
Mne to tedy nějak moc nenadchlo
jedinej synth kterj mne teď oslovil je Tone2 Electrax

Tak si tak brouzdám po jednom externím disku a narážím na instalačku CURVE v1.1.
Jak to dopadlo po letech s tím nadšením ?
Koukám, že už mezi tím funguje v2.5
Jak to dopadlo po letech s tím nadšením ?
Koukám, že už mezi tím funguje v2.5
muzikant
z myho pohledu jsou od cableguys zajimavy uplne vsechny pluginy. a to zejmena diky napaditymu designu a mne privetivy logice toho jejich pojeti pluginu. jinymi slovy, za me - jednoduchy a efektivni.
jackies a synthy ? to nejak nejde dokopy
Asi se mi někdo heknul do účtu 
Ne, až tak nepolíbenej zase nejsem.
Myslím, že jsem snad zkusil za těch 25 nebo kolik let zpět co se dělá soft, většinu vsti co se kde a kdy objevilo.
Synthy nevyjímaje a to docela do hloubek a dopodrobna.
Bohužel pro mé potřeby z většiny nepotřebné.
Něco ze synthů jsem měl dokonce i v HW (třeba JUNO 60 za 45.000.- tehdy ! ekvivalent k dnešnímu pořízení nového auta)
Ten byl ale tenkrát potřeba na živé hraní s nějakým Crumarem na podmaz si pamatuju
Z "dnešních" jsem zamrzl na chvilku na imposcar a nějak dál nic nesleduju.
Což mě přivádí na otázku.
Existuje něco fakt dobrého z VSTi na pady ?
Víš, něco jako Omnisphere ... nebo už jsem zase v minulém století ?

Ne, až tak nepolíbenej zase nejsem.
Myslím, že jsem snad zkusil za těch 25 nebo kolik let zpět co se dělá soft, většinu vsti co se kde a kdy objevilo.
Synthy nevyjímaje a to docela do hloubek a dopodrobna.
Bohužel pro mé potřeby z většiny nepotřebné.
Něco ze synthů jsem měl dokonce i v HW (třeba JUNO 60 za 45.000.- tehdy ! ekvivalent k dnešnímu pořízení nového auta)
Ten byl ale tenkrát potřeba na živé hraní s nějakým Crumarem na podmaz si pamatuju

Z "dnešních" jsem zamrzl na chvilku na imposcar a nějak dál nic nesleduju.
Což mě přivádí na otázku.
Existuje něco fakt dobrého z VSTi na pady ?
Víš, něco jako Omnisphere ... nebo už jsem zase v minulém století ?
muzikant
je toho mraky. za me jeden malo proflaklej synth, presto skvelej a univerzalni (nema cenu kupovat jen neco na pady, ta doba je pryc si myslim):