D-SUB 25 PIN TO 8 x 6.35MM JACK
D-SUB 25 PIN TO 8 x 6.35MM JACK
kde toto koupit za dobrou cenu dobrou kvalitu případně zapojení že bych to spíchnul 

Re: D-SUB 25 PIN TO 8 x 6.35MM JACK
Tomu trochu nerozumim. Uvadite co chcete koupit a taky kde to lze koupit a ptate se kde to koupit. 

iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
ta cena v disku velmi příznivá díky jak je to s kvalitou má někdo zkušenosti díky
inak ty odkazy co jsemuvádě jsem dal proto aby se neopakovaly a abych získl názor na kvalitu 

Pro Snake jsou kvalitni kabely vyrobene v Nemecku. Jeden kabel od nich s konektory Neutrik mam ve studijku.
U Thomanna mi rekli, ze delali blind test toho meho kabelu s nejakym high end Vovoxem a neslyseli mezi nimi rozdil.
Pro Snake neni moc znama znacka, proto nemaji vyssi ceny. Dalsi nemecka firma Sommer Cable uz je docela zavedena a znama a podle toho take vypadaji jejich ceny.
U Thomanna mi rekli, ze delali blind test toho meho kabelu s nejakym high end Vovoxem a neslyseli mezi nimi rozdil.
Pro Snake neni moc znama znacka, proto nemaji vyssi ceny. Dalsi nemecka firma Sommer Cable uz je docela zavedena a znama a podle toho take vypadaji jejich ceny.
Disk predava kable ALVA , ktore priamo podporuje RME .. Takze verim ze kvalita je OK ..Alex123 píše:ta cena v disku velmi příznivá díky jak je to s kvalitou má někdo zkušenosti díky
kukni http://www.rme-audio.de/en_index.php .. v lavo posledna polozka v menu je ALVA Cableware ..
Da se pouzit instrument kabel na propojeni zvukovky s monitorama? Ovlivni to nejak zvuk? Jde o to ze moje moznosti jsou tu dost omezene a jediny muzikantsky shop v okruhu 100 mil mel akorat nastrojove kable.
Instrument kabel se použít dá, al enedporučuji ho, zvlášť pokud by měl být delší jak 3m. Daleko lepší je mít kvalitní symetrický kabel, ať již v provedení jack-jack (jakoby stereo) nebo XLR. Nebo kombinaci. U nesym. kabelů se mi do monitoru občas dostával bordel.
Diky,ja vzal 2M a trochu to bzuci, ale slo mi o to jestli se to da vubec pouzit nez se mi uzdravi kontodelay píše:Instrument kabel se použít dá, al enedporučuji ho, zvlášť pokud by měl být delší jak 3m. Daleko lepší je mít kvalitní symetrický kabel, ať již v provedení jack-jack (jakoby stereo) nebo XLR. Nebo kombinaci. U nesym. kabelů se mi do monitoru občas dostával bordel.