Da se cestovat s Masinama letadlem?
Da se cestovat s Masinama letadlem?
Ahoj...
Chtel bych se poptat jestli mate nekdo zkusenost s cestovanim s nastrojema letadem... Sem pozvanej do Farancie na hrani ale absoultne nevim jak prevest nastroje.... jestli se to vubec letadlem da... zas toho tolik nemam digi mix + rack se synthama + notebook.... jestli mate nekdo zkusenost stim please poradte... diky moc moc
Chtel bych se poptat jestli mate nekdo zkusenost s cestovanim s nastrojema letadem... Sem pozvanej do Farancie na hrani ale absoultne nevim jak prevest nastroje.... jestli se to vubec letadlem da... zas toho tolik nemam digi mix + rack se synthama + notebook.... jestli mate nekdo zkusenost stim please poradte... diky moc moc
Osobní zkušenosti sice nemám, ale co vím, tak s těma velkýma věcma se musíš odbavit zvlášť - na letištích je spešl oddělení pro "nadměrný" zavazadla. Bude tě to ale rozhodně něco stát (o cenách nemám představu). No a notes si vezmeš normálně ssebou na palubu.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
ekeaze: mě se ztratili zavazadla několikrát, našli se, ale až po dvou týdnech, protože se zjistilo, že letěli úplně někam jinam, než já...no možná se k tomu nadměrnému budou chovat lépe, než ke kufrům...ale jestli je to jenom do francie, tak bych tam asi jel autem...systémy pokud vim tak tahaj všechno v dodávkách, pokud je to po evropě, ale ty toho zase tolik nemáš no...ale je to risk a možná, kdyby to šlo nějak pojistit, tak bych to radši udělal...
No.. autem bych jel hned... ale je to prez 1500 km daleko a takovej treveler teda nejsem... navic to je nejaka patry na prachy ne zadna freeparty, takze mi vse zaplatej.... ale vyskytnul se dalsi problem ze ani nevim jak se dostanu z Parize do Brittany cca 500km jestli vlakem tak to je vyreseny pac to sam vse neutahnu...
No asi to budu muset odlozit a zoranizovat si livset pouze do notebooku a toho digimixu to uz se da v klidu utahnout....
taky sem tet volal na CSA kuli informacim a tobyl doslova porod a jeste sem se nic nedozvedel... jen ze tam je nejaka pojistovna kde se to da pripojistit
No asi to budu muset odlozit a zoranizovat si livset pouze do notebooku a toho digimixu to uz se da v klidu utahnout....
taky sem tet volal na CSA kuli informacim a tobyl doslova porod a jeste sem se nic nedozvedel... jen ze tam je nejaka pojistovna kde se to da pripojistit

ekeaze: njn, já jel autem několikrát do Londýna a je to sice dálka, ale dá se to uřídit...a kdyby mi ten benzín někdo proplatil, tak bych asi neváhal...btw, s ČSA bych neletěl...teda chápu že ty jsi si tam možná jenom zjišťoval to pojištění, ale vybral bych si třeba Lufthansu, Deltu nebo British Airways...
s Mašínama bych neletel, mam pocit ze se prostrileli pres hranice, takze pěšmo. Jinak ses dobrodruh ze nekam jedes uplne sam, kdyz sem jedou cizi kapely nebo DJs, zivi Wurlitzeři, tak si sebou berou nejen sve kamarady, fanynky ale taky ridice, bednaky a podobne.Kdyz nepojedes sam, tak zvladnes cokoliv.
Kermitak: no ale 747 je o kapacitě a je to spolehlivé letadlo - a v Boeingu je to nejsložitější a nejobjednávanější letadlo...777 také není špatné, je technologicky lepší - celé navrhnuté na PC, ale je menší...jediné větší letadlo je ten nový Airbus, který ale ještě nelétá...ale kouknul bych se na statistiky pádů dopravních letadel...a mám pocit, že Lufthansa má nejlepší skóre, tj. že padají nejméně...pro mě byl zážitek letět se 747, ikdyž to trvalo přes 9 hodin...ale posílali mi potom nalétané tzv. Miles za které potom můžeš mít slevy, dětem posílají dárky k narozeninám, staneš se členem Lufthansa klubu a navíc se mi design jejich letadel líbí...ale je to opravdu každého věc - mě teda dost mrzí, že už se nikdy neproletím Concordem, který jsem nestihnul...ikdyž bych se asi bál...
a sorry za offtopic ekeaze, už končím...
a sorry za offtopic ekeaze, už končím...