FInal Cut a export do MPEG

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

FInal Cut a export do MPEG

Příspěvek od Pytkin » 22 lis 2007 14:19

Nesuvisi to uplne s muzikou .. Ale neni to zase tak daleko .. Je tu par uzivatelov Final Cut a mam jeden problem ..

Viete niekto ako exportovat z tajmlajny final cutu MPEG1 ale v plnom PAL rozliseni 720x576 .. Compresor ponuka len 352x288 ..

Riesil to dakto (a uspesne vyriesil) ???

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 lis 2007 14:26

hehe, tu najdes odpoved :)

http://en.wikipedia.org/wiki/MPEG-1

v tretom odstavci :)

mpeg 1 je holt dinosaurus

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 lis 2007 14:40

nejak nerozumiem .. je sice pekne ze si sa snazil .. ale ockavam odpoved na inu otazku ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 lis 2007 14:44

imho sa plny pal do mpeg 1 dat neda, resp. nenatrafil som ja osobne na ziadny kodek, co by to vedel (i ked format to dovoluje)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 lis 2007 14:57

kexik : IMHO denne takych MPEGov robim 20 .. tak mi nehovor ze sa to neda .. ja sa nepytam ci sa to da alebo neda .. pytam sa ako sa to DA priamo z FC ..
V sucasnosti to robim v Canopus Procoder .. na PC a chcem obist krok exportovania z final cutu a robit to rovno z tajmlajny ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 22 lis 2007 15:34

kexik: While MPEG-1 applications are often low resolution and low bitrate, the standard allows any resolution less than 4095x4095.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 lis 2007 16:07

Kermitak píše:kexik: While MPEG-1 applications are often low resolution and low bitrate, the standard allows any resolution less than 4095x4095.
citaj poriadne co som napisal a co je naokolo. a hlavne nezasieraj pytkinovi thread, aj bez toho je dost nervozny. ja som bol na zaklade skusenosti s lacnymi kodekmi presvedceny, ze to je tak a za tento omyl sa ospravedlnujem

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 lis 2007 17:27

no .. Peto Krajcik z studio.sk mi poslal dake templaty pre compresor .. takze to snad pojde aj s nim ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 23 lis 2007 01:37

kexik píše:citaj poriadne co som napisal a co je naokolo. a hlavne nezasieraj pytkinovi thread, aj bez toho je dost nervozny.
Nic nezasiram, vychladni trochu. Fajn, prehledl jsem konec vety, stane se kazdemu, sorry, ale kvuli tomu nemusis mluvit jak dlazdic.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 23 lis 2007 01:43

Nestava sa mi toto casto :).. ale teraz mal Kexik pravdu. Myslim ze sa snazil udrzat iba tuto komunikaciu na pokludnejsej urovni.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 lis 2007 01:59

no tak templaty funguju .. staci v nich natvrdo prepisat rozlisenie na 720x576 .. nesmie sa do toho ale vliezt editom ..

PROBLEM VYRIESENY ..

Odpovědět