A proč by to nemohlo potěšit esteticky ? Promin, ale i mnohem horší fotky by mi přišly mnohem přínosnější než tento tvůj bezobsažný příspěvek ... nic ti nebrání poslat svoje (lepší) fotky ...Liquid Sound píše:Mno nevim nakolik takovýhle spíš estetický (?) fotky tady jsou co k čemu. Osobně mi jedna neostrá fotka točení zpěvu, dvě stejný fotky kytary a jedna nicneříkajících knoflíků odborně smysluplná moc nepřijde...
V tichosti přejdu tvoji nedůstojně všeobejímající otázku A proč by to nemohlo potěšit esteticky ?, která je ne nepodobná otázce typu Co si myslíte o světě...Ivo píše:A proč by to nemohlo potěšit esteticky ? Promin, ale i mnohem horší fotky by mi přišly mnohem přínosnější než tento tvůj bezobsažný příspěvek ... nic ti nebrání poslat svoje (lepší) fotky ...Liquid Sound píše:Mno nevim nakolik takovýhle spíš estetický (?) fotky tady jsou co k čemu. Osobně mi jedna neostrá fotka točení zpěvu, dvě stejný fotky kytary a jedna nicneříkajících knoflíků odborně smysluplná moc nepřijde...
No a nevim k cemu jsou pak temata treba mene je vice atd...vubec se nesnazim byt odborne smysluplny...no nevim nakolik takovýhle spíš estetický (?) fotky tady jsou co k čemu. Osobně mi jedna neostrá fotka točení zpěvu, dvě stejný fotky kytary a jedna nicneříkajících knoflíků odborně smysluplná moc nepřijde...
Já to vždycky tušil.carloff píše:vubec se nesnazim byt odborne smysluplny...
Fakt nevím co (si) tady řešíš za problémy ... Někdo sem dá fotky z nahrávání zajímavé kapely za použití fajn mikrofonů atd. Koho to zajímá, se na to podívá, případně se něco zeptá, koho ne, bude to ignorovat. To je normální. Nechápu proč ty tady musíš zaplnit půl stránky něčím úplně jiným (zapšklým).Liquid Sound píše:V tichosti přejdu tvoji nedůstojně všeobejímající otázku A proč by to nemohlo potěšit esteticky ?, která je ne nepodobná otázce typu Co si myslíte o světě...Ivo píše:A proč by to nemohlo potěšit esteticky ? Promin, ale i mnohem horší fotky by mi přišly mnohem přínosnější než tento tvůj bezobsažný příspěvek ... nic ti nebrání poslat svoje (lepší) fotky ...Liquid Sound píše:Mno nevim nakolik takovýhle spíš estetický (?) fotky tady jsou co k čemu. Osobně mi jedna neostrá fotka točení zpěvu, dvě stejný fotky kytary a jedna nicneříkajících knoflíků odborně smysluplná moc nepřijde...To, že Carloff z nějakýho mě neznámýho důvodu duplikuje téma, který je už tady zvuk/fotky-z-nahravani-t5301.html je asi k zamyšlení nebo minimálně k vysvětlení funkce Hledej.
![]()
Btw. ty fotografie ve výše uvedeném odkazu máš. Zkus taky použít funkci Hledej ok?
Ale klidně to mohl být i Blumleinmatucha píše:oooooooooooooo MS technikahmmmmmmmmmmmmmmm, to se budu muset naucit