HEX remix
Re: HEX remix
Pytkin: já taky netvrdím, že to je nějaký veledílo, dozvěděl jsem se o tom díky tobě, ale bohužel bylo už jen pár dnů do konce termínu odevzdání, tak jsem v rychlosti zaimprovizoval podle nálady... ono zremixovat zrovna tuhle kytarovou juchandu do něčeho jinýho není zas takovej šlágr
ostatní remixy jsem ještě neprojížděl, zjistil jsem ale, že mi pánové trochu pozměnili master (původně to víc tlačilo, ale asi bych jim už vyčníval
)
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
pelf : ten tvoj mi pride este celkom v pohode ..
mne pride najvacsi hnoj ten prvy... ale ono su tie povodne songy take dost neremixovatelne. a hrozne mi vadi jak je sprzneny vokal, dudo sice nie je nijaky uchvatny spevak ale preco z neho robit gumeneho robota? pesnicky su fajn pritom
že je principem remixů absolutní freestyle a každý si s tím materiálem může dělat co chce, je předpokládám každému jasné .. jak se s tím poperou ti kdo to budou poslouchat, je zase jejich problém a otázka vkusu (stejně jako u jakékoliv jiné hudby atd.)
kexik: vocal byl zprzněný nějakým vocoderem už v základu
kexik: vocal byl zprzněný nějakým vocoderem už v základu
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
ja viem, vsak preto o tom hovorim... v niektorych tych remixoch je to ok, ale v tych povodnych veciach to je uplne zlePELF píše:kexik: vocal byl zprzněný nějakým vocoderem už v základu
-
emah
jeden z dôvodov prečo som sa na to nedal bol,že ten originál bola taká strašná bejkovina,že som si povedal,že na takúto blbosť som este nedorastol:)
Presne ako pise emah, strasna bejkovina, vyprdol som sa na to i ja