Hledám špičkového technika k opravě potenciometru u preampu

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Hledám špičkového technika k opravě potenciometru u preampu

Příspěvek od Ivo » 09 kvě 2007 12:37

Neznáte náhodou nějakého špičkového technika, který by byl schopen spolehlivě poskytnout první pomoc (asi při dopravě poškozených) potenciometrů u preampu (právě mi došel prototyp z usa). Jeden gain button otáčí celým potenciometrem, druhý se protáčí ... Takže gain zůstává stále na minimu ... Nejlépe dnes :) Díky

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 09 kvě 2007 13:27

Moravek & Kunc - MIDI servis Brno - 541217181
Ti mi dali dohromady uplne vsechno co jsem jim dal na opravu, at uz analog ci digitalni techniku, hlavne pan Kunc.

Nebo pak CHDK ale na ty nemam kontakt, ten ma AtomX.

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 09 kvě 2007 13:34

Ivo, jestli se protáčí celý potenciometr, tak je jen uvolněná matka, která ho drží na panelu. Ten co se protáčí jen čudlík, tak je třejmě povolený ten čudlík (většinou z boku nějaký malý červík, nebo se dá odklopit čepička knoflíku).
Chce se Ti do Brna? :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 09 kvě 2007 13:36

Díky, jedu s tím do Mediaportu ... Jsou to krokové potenciometry a u jednoho jsou nějak lehce polámané plastové krytky ... možná jedu zbytečně ...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 09 kvě 2007 22:08

ono to nejsou krytky ale distancky co to drzej pohraomade. Ty potacky stojej 40 liber za kus takze bud hodne dobty lepidlo a modlit se a nebo si nech poslat novy. Jinak taky muzes zkusit hochy z CHD (http://www.chd-el.cz/) ... ale bejvaj dost vytizeny a nebo Michala Ripu ... ovsem tam to vidim uplne marny.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 09 kvě 2007 22:35

Jeden krokový potenciometr je bohužel nenávratně uvnitř rozbitý ... Už jsou ale na cestě originály z USA přímo nainstalované na plošných spojích , bude stačit jen připájet 3 drátky... Ta pošta to je hrůza: ohnuté boky předního panelu, zespodu chassi jemná prohlubeň, to snad nabírali vidlemi a házeli z pěti metrů na zem ...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 14 kvě 2007 09:59

otazka je ktera posta. Cim to posilali ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 14 kvě 2007 13:14

Poznámka:
CHDK v Praze nedělaj digitál...

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 14 kvě 2007 13:19

safa píše:otazka je ktera posta. Cim to posilali ?
US Global Express ...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 15 kvě 2007 10:39

... uz jsem se bal ze Ceska posta ;-). No vida, tak tady je riziko ... mels to pojisteny ? hledal jsi zavadu pri prevzeti zasilky ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Odpovědět