Ahojte. Nevíte někdo o dobré učitelce zpěvu v Praze? Moje zpěvačka sice dělá pokroky, ale učitelka by jí určitě hodně prospěla. Rozhodil jsem sítě, ale zatím nic moc. Máte někdo nějaké tipy? Telefonní čísla?
Ahoj Neurale. Zaměření spíš pop, soul a podobně...
Acide. Sám jsem chodil na zpěv, ten tvůj nápad je fakt dost nereálnej. Ani nad tím nechci přemýšlet. Myslím, že rýpání a zbytečných subjektivních rad k ničemu je tu spousta... Myslím, že tvůj příspěvek je toho zase příkladem. Přečti si prosím název threadu a drž se prosím tématu...
ahoj Ondrashi, jeden kamos je vystudovanej operni zpevak a ucitel a obcas i uci, asi by se s nim dalo domluvit, zjistim jestli by byl ochotnej a hodim ti zpravu
Ivo píše:Máš nějaký zvláštní důvod že to tu stále musíš zanášet tímto bezobsažným pindáním ? (i v jiných tématech)
Vzhledem k tomu, ze to co jsem navrhoval nikdo nezkusi, nebudu se k tomu uz dal vyjadrovat, az do doby nez to nekoho napadne vyzkouset a bude i na tom vydelavat.
Ondrasi, je za to zpevacka ochotna platit ? Jak casto by chtela vyuku navstevovat ? kam je schopna dojizdet ? Verim, ze kdyz se zeptam nasich devcat ze nekoho najdu ...