Ahoj, jsem tu novej a doma si chci udělat takový menší studio. Potřeboval bych s pár věcma poradit, takže za každou radu vám děkuju.
Nejprve asi začnu s tím, že studio chci mít v bytě (3+1), sousedy řešit nemusím (ty jsem nikdy moc neřešil

). Studio budu mít v pokoji o velikosti cca 3,5 x 3,5 m (přesně nevím). To by bylo k umístění studia, teď monitory.... Vybral jsem si tyhle:
http://www.musiccenter.cz/Fostex-PM-1-M ... e/:3:12390 FOSTEX PM-1 MkII, kdyby znal někdo lepší v této cenové kategorii, budu moc rád, když napíšete jaké. Na tyto monitory jsem slyšel hodně kladných názorů, avšak jeden problém by tu byl.... ovládání hlasitosti - je dost citlivé a není moc dobře umístěno.... proto bych potřeboval nějaký regulátor hlasitosti (našel jsem jich dost ale 1500 se mi fakt do toho házet nechce

)...
Nábytek si zařídím sám.. představuju si to tak, že budu mít stůl a na něm přidelanou ještě další nástavbu, kde bych měl 2 LCDčka (užitečná věc

) a po bocích 2 monitory (viz. výše). Klávesy, mix, sluchátka mám.....
Největší problém bude asi akustika, moc se v tom nevyznám. Vím že existují různé molitanové Pyramidky nebo vlnky, popřípadě do rohů panel na bassy... s tím bych potřeboval také pomoct!!!
Díky za vaše rady