V praci mam novy comp od HP, ktory mal pribalenu bezdrotovu mys a klavesnicu. Nakolko ma rychlost oboch zariadeni dost prijemne prekvapila, rozhodol som sa, ze si to vyskusam na mojom domacom PC (nie je HP). Tento thread pisem na nej, takze spojenie sa podarilo. Po vlozeni prijimaca do USB portu nasiel komp zariadenie a pracuje to uplne v pohode.
Problem vznikol, ked som pri starte PC a naslednom stalceni ESC chcel zvolit zdroj bootovania systemu (pozivam dva systemy). Klaves ESC este stlacit na klavesnici islo, avsak uz v menu kde sa vybera zdroj bootovania jednoducho klavesnica nereagovala. Zacala spolu s mysou fungovat az po natiahnuti windows.
Myslite si ze je to nekompatibilne zariadenie pre ine PC ako HP? Da sa to nejako vyriesit?
Naposledy upravil(a) dano dne 08 led 2008 18:59, celkem upraveno 1 x.
Predchadzajucu klavesnicu mas USB, ci PS2 ?
Podla mna to je tym, ze ti motherboard nevie identifikovat ten bezdrotovy bazmeg ako klavesnicu.. to spravia az windowsi.
Na tvojom pracovnom pocitaci asi nemas multiboot, nie ?
dano : MS HW to ma vyriesene tak ze ma dva konektory aj PS2 aj USB, ten PS2 je prave koli BIOSu ked este nie je nastartovany system.. ak tam mas oba oknektory tak zapoj oba.. ale mam pocit ze mas len USB.. jedine ze by BIOSe niekde bolo nastavenie pre to USB aby ho obsluhovalo uz aj ked si v BIOSe...