Hromadný nákup Thomann
Hromadný nákup Thomann
Takže tuto sobotu 26.2. jedu do Thomana nakoupit nějaký HW, pokud bude mít někdo zájem, mám ještě 1 volné místo v autě, nebo příjímám objednávky na zboží, které byste chtěli přivézt zpátky do Prahy, výměnou za příspěvek na pohoné hmoty. Vychází to cca 200-250kč - čím víc nás bude, tím to samozřejmě bude levnější. max. 10 zájemců, taky aby se to vešlo do auta.
Objednávky přijímám až do pátku, platí se předem v eurech + na naftu v Kč. Proti penězům vystavím příjmový pokladní doklad a smlouvu o zprostředkování obchodu, vše oficialně IČO, DIČ. atd... Předání zboží pravděpodobně ještě v sobotu v podvečer. Případní zájemci pište nejlépe sem nebo na pm.
Předběžně jsem domluven s:
Biscuit
Objednávky přijímám až do pátku, platí se předem v eurech + na naftu v Kč. Proti penězům vystavím příjmový pokladní doklad a smlouvu o zprostředkování obchodu, vše oficialně IČO, DIČ. atd... Předání zboží pravděpodobně ještě v sobotu v podvečer. Případní zájemci pište nejlépe sem nebo na pm.
Předběžně jsem domluven s:
Biscuit
Re: Hromadný nákup Thomann
Nechystáte se někdo k Thomannovi? Potřeboval bych koupit tohle: http://www.thomann.de/cz/peavey_ampkit_link.htm
Nechce se mi platit 15 EUR poštovný, když ta věc stojí 35 EUR. Moc by mi to pomohlo. Díky!
Nechce se mi platit 15 EUR poštovný, když ta věc stojí 35 EUR. Moc by mi to pomohlo. Díky!

15. 4. tam plánuju nakoupit, k předání v Praze by to bylo asi v pondělí 18. Nekupuju žádné těžké věci, takže místa je dost, kdo má zájem, jsem k dispozici.nixx píše:Nechystáte se někdo k Thomannovi? Potřeboval bych koupit tohle: http://www.thomann.de/cz/peavey_ampkit_link.htm
Super! Pošlu PM. Díky, že ses ozval 

nechcete někdo něco objednat? Plzeň - případně praha.
i když 15eur poštovný nevim jestli má cenu řešit....
i když 15eur poštovný nevim jestli má cenu řešit....
Ja jen kdyby se nekdo v blizke budoucnosti chystal, rad bych pripojil svoji objednavku, ktera se vejde do kapsy a stoji tolik co postovny, takze by to nemelo smysl. Dekuju.
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
-
- Profesionál
ahoj, ja se pripojuju -- kdybyste nekdo z prahy v blizky dobe jel... potreboval bych drobnost a postovny by spolklo tretinu ceny. anebo spolecna objednavka a podelit se o postovny, aspon tak.120BPM píše:Ja jen kdyby se nekdo v blizke budoucnosti chystal, rad bych pripojil svoji objednavku, ktera se vejde do kapsy a stoji tolik co postovny, takze by to nemelo smysl. Dekuju.
Tak jsem si u Thomanna objednal eBici Millenium tzv. Transformer bundle. Doprava neuveritelne rychla. V pondeli jsme si psali a odpoledne jsem odeslal objednavku dnes t.j. ve stredu v poledne mi to privezli. Ale . . . Uz pri vybalovani jsem zjistil ze u jednoho cinelovyho padu chybi stereo 1/4 kabel. OK, v bundleu jsou dalsi dva nahradni. Pak jsem po vice nez trech hodinach ten kolos postavil a zjistil, ze kopak nehraje vubec, snare a kotel (stejne pady typove) hrajou bud rafek (jeden) nebo sitka (druhej). To je 3 z peti jsou na prd. Hra na ride pad je dost narocna kdyz se chce clovek trefit na pupek. Proste jsem dost nestastnej. Nevite nekdo jak je to u Thomanna s vracenim. Postovne musi hradit kupujici nebo Thomann?
S vrácením není problém, buď si můžeš vybrat jiné zboží nebo ti platbu připíšou na kartu. Poštovné k Thomannovi hradí kupující.
Tak to me to prijde pekne draho v tomto pripade. Ach jo. A to jsem vzdy tvrdil ze se nevyplati kupovat lacine veci. A ted vidim, ze je to pravda.