Hudobný veltrh. Neviete kde sa nieco chysta?
Hudobný veltrh. Neviete kde sa nieco chysta?
Neviete o nejakom chystajucom sa hudobnom veltrhu v hlavnom zastupeni klavesovych nastrojov a pod.?
KORG PA3x PRO
Re: Hudobný veltrh. Neviete kde sa nieco chysta?
Bol si tam uz niekedy? pozeral som na nete, uz som o tom aj pocul vyzerá to fajn akcia...jackies píše:Frankfurt, jako každé jaro.
KORG PA3x PRO
Trochu z jineho soudku, ale 19. a 20. unor je za 100,- v Praze v Corinthia Towers od 10-18h High End Praha..
Settler píše:Trochu z jineho soudku, ale 19. a 20. unor je za 100,- v Praze v Corinthia Towers od 10-18h High End Praha..
- to je tusim audio a vizualna technika ze...
KORG PA3x PRO
Byl a je to fajn.alcoTN píše: Bol si tam uz niekedy? pozeral som na nete, uz som o tom aj pocul vyzerá to fajn akcia...
Ale náročné na nohy a hlavně na ramena kam se ti zadírají tašky s prospektama

Jo, a jeden den je málo

Pozeral som preverejnost je len 09.apríla. takze dva dni asi nieje mozne.jackies píše:Byl a je to fajn.alcoTN píše: Bol si tam uz niekedy? pozeral som na nete, uz som o tom aj pocul vyzerá to fajn akcia...
Jo, a jeden den je málo
KORG PA3x PRO
Tak pokud se zaměříš jen na to "své", a vynecháš světýlka, různé předváděčky, kytarovou, drum halu ...... tak bys měl stihnout si i něco ošahat a zkusit co tě zajímá.
High End no.. tohle bude spise audiofilni zalezitost.. produkce urcite ne.. brzy bude, tak proc to nezminit zejo..alcoTN píše:- to je tusim audio a vizualna technika ze...Settler píše:Trochu z jineho soudku, ale 19. a 20. unor je za 100,- v Praze v Corinthia Towers od 10-18h High End Praha..

http://high-end-praha.cz/cz/Home.htm
alcoTN píše:Pozeral som preverejnost je len 09.apríla. takze dva dni asi nieje mozne.jackies píše:Byl a je to fajn.alcoTN píše: Bol si tam uz niekedy? pozeral som na nete, uz som o tom aj pocul vyzerá to fajn akcia...
Jo, a jeden den je málo
Ja byl loni na messe a letos opet a nemuzu se dockat..je to zazitek...a byl jsem tam 2.5 dny....dostat se tam jako novinar nebo clovek z branze neni takovy problem a probehlo to vklidu(na brane), jen si to chce nacvicit predem:-)))
a prozradis nam tvoje kung-fu? 

biscuit píše:a prozradis nam tvoje kung-fu?
Mno, pucte si od nekoho znameho treba razitko(hudebni shop, vydavatelstvi, cokoliv) a idealne link na web dane spolecnosti a bezproblemu...
to je dobry napadmonoque píše:biscuit píše:a prozradis nam tvoje kung-fu?
Mno, pucte si od nekoho znameho treba razitko(hudebni shop, vydavatelstvi, cokoliv) a idealne link na web dane spolecnosti a bezproblemu...

KORG PA3x PRO
Tak a vstupenky na musikmesse 2011 su doma 

KORG PA3x PRO
nejake fotografie najdete tu:alcoTN píše:Tak a vstupenky na musikmesse 2011 su doma
http://www.midi.alco.sk/
KORG PA3x PRO