Teď jsem si to poslechl, nelíbí se mi to. Příjde mi to takové nevýrazné, nemastné, neslané. Zbytečně moc popové. Je to tuctová podprůměrná písnička, která zní dvacetkrát denně na všech komerčních rádiích.
Ale netrvdím, že se nenajde skupina lidi, kterým to bude sedět..
Jindy2 píše:N%u11bco mi to p%u159ipomíná, snad zn%u11blku k n%u11bjakému sitcomu/reklam%u11b nebo n%u11bjakou táborovou písni%u10dku. Njn, Barcelona od Mercuryho to není
reklamu na muzikal. Yuck!
Pridam otresny zazitek z jedne letni slavnosti, (mesto poradalo pro lidi:-)). Hruzaband, Nagy - dalo se prezit (pod vlivem), nez zaradili blaznivy vystup ctverice muzikalovych umelcu, kteri byli strasne sexy a cool, tancovali smali se a tleskali - do rytmu temer totozne produkce s touhle hymnou.
luphtrack píše:klidně mě za to umlaťte židlí, ale mně se to líbí
rád
peteness píše:nez zaradili blaznivy vystup ctverice muzikalovych umelcu, kteri byli strasne sexy a cool, tancovali smali se a tleskali - do rytmu temer totozne produkce s touhle hymnou.
Proc proti tady tomu neco mate? Jakoze jsme si ten sunt zaplatili z dani? Schvalne, pustte si prvni pisnicku na CR1 Radiozurnal, ktery si vykrmujeme vicemene nedobrovolne tez, a budete radi, kdyz to nebude jeste horsi...
vras píše:Proc proti tady tomu neco mate? Jakoze jsme si ten sunt zaplatili z dani? Schvalne, pustte si prvni pisnicku na CR1 Radiozurnal, ktery si vykrmujeme vicemene nedobrovolne tez, a budete radi, kdyz to nebude jeste horsi...
Vrasi, nastesti mas vzdycky moznost preladit na Radio1, nebo jinam. Ja Radiozurnal posloucham docela pravidelne a musim rict, ze zrovna tenhle podnik ze svych dani rad vykrmovat budu ... coz o rade dalsich statem zrizenych instituci rict nemuzu.
Tak jsem si to poslechl taky. Pripomina mi to rana 90. leta, takovy ty rozjasany girl/boy (ci smiseny) bandy delajici pisnicky jak na bezicim pase a podle stejne sablony (a shodou okolnosti uplne stejne jako tady). Nenavidim totalni konformnost a tohle je vrchol sebevykradani. Fuj.
Mimochodem, dve otazky:
1) Taky vam text prijde vylozene hroznej nejen z obsahove stranky (to uz jsme si snad zvykli), ale i z hlediska moznyho frazovani do pisnicky? Chudak zpevak ma co delat, aby na nektery lajny ten text vsechen zazpival a jindy zas neprirozene natahuje nejaky slova.
2) Zvuk? Asi jsem deformovanej tim, ze tyhle veci slysim maximalne v hospode z radia, pripadne ze znelek v televizi, ale pri poslechu na mych dost podprumernych monitorech KRK RP5 a mych neprilis trenovanych usich mi prijde, ze ta pisnicka ma dost neprijemny zvuk.
Čistě po zvukové stránce je to hrůza též - překomprimované, ploché, řezavé. Opět doporučuju poslechnout tu píseň o katastru, je to ptákovina, ale i po zvukové stránce na solidní úrovni ...