Dal bych modre z nebe a usel bych sveta kraj, kdyby se nasel nekdo, kdo by nekde vyhrabal blizsi info o muzice v prehistorickem serialu Nu Pogodi!
Jde mi konkretne o kousek zacinajici v case 1:02.. po hodinach stravenych hledanim jsem ztratil veskere iluze.. nikde nic.. co se tyce hudby, informace chybi..
K nemu jsem se dostal taky.. bohuzel pouze co se informace o nejakem songu v jende epizode tyce.. nedelal ani zdaleka vse..
Nu pogodi! byl hudebne zalozen na aktualnich hitech v zebriccich.. takze co dil, to uplne jini autori.. resp. k tomuhle jsem se dostal.. Viktor Babushkin je potom jediny, koho jsem nasel jmenovaneho..
no tohle mas z imdb.com a znamena to ne 15, ale 1.15 znamena patnacta epizoda prvni serie..
Neboj.. kdybych u googlu nestravil bezvysledne 3h, ani bych semm nepsal..
Ja prave vycetl, ze to staveli na klasickejch hitparadach.. samozrejme ne vse, ale slo o tehdejsi proflakle songy..
Jak rikam no.. internet dela, ze nevi.. nevim nevim.. zkusim se zatim zamerit alespon na toho Babushkina.. uvidime..
No.. neco malo jsem zkousel, ale moc si toho rusky nepoctu, a ve vetsine pripadu to bylo hlavne o odkazech na torrenty, rapida apod.. klasika.. jen epizody.. o muzice ani zminka..
Tak mozna jeste narodni rusky archiv nebo podobou instituci shromazdujici udaje o lidech, umeleckych dilech autorech a pod, a nakonec jeste archiv ruske televize, nebo te spolecnosti ktera to tenkrat delala, preci museli jit autorum tantiemy takze to musi byt nekde zaevidovane
No.. neco malo jsem zkousel, ale moc si toho rusky nepoctu, a ve vetsine pripadu to bylo hlavne o odkazech na torrenty, rapida apod.. klasika.. jen epizody.. o muzice ani zminka..