tak sa potom netreba cudovat ze je to 80%Ivo píše:Nezmenšilo ... Já to nedávám iTunes přímo, ale mám na to firmu která to těmhle shopům distribuuje (Orchard, USA), no a ti si také něco berou ..

apple si berie 30%, cize autorovy ostava 70%
tak sa potom netreba cudovat ze je to 80%Ivo píše:Nezmenšilo ... Já to nedávám iTunes přímo, ale mám na to firmu která to těmhle shopům distribuuje (Orchard, USA), no a ti si také něco berou ..
No tak pokud je prodáváš na svých akcích a koncertech, tak to je dost jiná věcdendy píše:) A v konecnom dosledku pri CD-ckach sa interpretovi dostane do ruky OVELA mensi podiel nez pri priamom online nakupe mp3 - takze pre muzikanta je vlastne vyhodnejsie distribuovat veci napriamo cez online shopy nez cez kamenne obchody a fyzicke nosice ...
preco preboha podporujes takych zlodejov ?? Ved pouzivaj sluzby ako tunecore.com (urcite ich je viac - inak ked uz me pri tom mate niekto tip na dalsie taketo sluzby cez ktore sa da dostat vlastna hudba do viac itunes narodnych shopov nez cez tunecore ??) .. take tunecore bere jednorazovy poplatok za album (tusim 10$) a za ten poplatok ti to nahadze to KOPY online obchodov (nielen itunes) na 1 rokIvo píše:Nezmenšilo ... Já to nedávám iTunes přímo, ale mám na to firmu která to těmhle shopům distribuuje (Orchard, USA), no a ti si také něco berou ..
ano urcite ano.. PayPal poskytuje nastroje, celkom jednoduche, s ktorymi vies toto bez problemov realizovat ... jedine potom sa musis viac starat o propagaciu, reklamu - aby si tvoja cielova skupina nasla k tebe cestu, na tvoju stranku..Ivo píše: Ale totéž by se vlastně dalo aplikovat třeba i na stahování na vlastních stránkách ? Je (technicky i jinak) prodej vlastní hudby ke stažení na vlastních stránkách reálný ? To bych viděl jako celkem rozumné ... Zisk 100% , vlastní úprava "shopu", bez "rušení" jinými interprety
neco ? itunes berie 30% a tie tvoje firmy dalsich 50% ???? nemyslis , ze je najvyssi cas zmenit firmu ?Ivo píše:Nezmenšilo ... Já to nedávám iTunes přímo, ale mám na to firmu která to těmhle shopům distribuuje (Orchard, USA), no a ti si také něco berou ..