Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Jako z absolutniho nedostatku mista i s nejmensima fostexama sem emu vyresil takhle, ted mam ty kravy a opet sem musel rezat(leva strana stolu) a emu uz sem radsi nechal takhle takze mam pravidelne otlacene knoby na levem lokti
Je to absolutne na picu ale v tom baraku budu bydlet uz jenom par mesicu a pak to snad vyresim lip. Dalsi varianta by byla vystehovat pritelkyni notbuk ale pak bych letel "ja i ty moje kramy" zname ne? 
psk501: ano, zname velmi dobre
dokonce koukam maj vsechny stejnej slovnik 
Koukám, že už´s zrealizovalbodyia píše:Nový gear si žádá nový prostorový přístup. Zajímavé, jak pár centimentrů definuje ergonomii. Nicméně cítím jisté uspokojení, dělá se tu zatím dobře. Tak teĎ už jen tu muziku...
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
Bedny jsou složený pod Plutem;) Což teď stejně nevadí, protože AV Harman je v servisu a jeho místo zastává Denon, kterej jinak napájí zmiňovaný Alesisy. Pak to nějak dořeším, pár variant je možnejch.
tiez by som povedal dake casio ..
ta amiga isla na tej telke ? nevidim nikde displej ..
ta amiga isla na tej telke ? nevidim nikde displej ..
jo CT-670 
pytkin : a to by bol aky luxus mat v tej dobe displej?
a na AMIGE? jasne, je to nejaky farebny TV.. vlastne, sak to bol moj display 
pytkin : a to by bol aky luxus mat v tej dobe displej?
excom : ja som sa kamaratil s mirom stauderom a zoranom nikolicom , a oni mali obaja farebne displeje .. ani som nevedel ze sa amiga dala napojit na telku 
bolo nutne si dokupit TV Modulator..Pytkin píše:excom : ja som sa kamaratil s mirom stauderom a zoranom nikolicom , a oni mali obaja farebne displeje .. ani som nevedel ze sa amiga dala napojit na telku
ja jsem amigu zazil vzdycky jen na telce... sam jsem ji provozoval na cernobilym tesla merkur 
quadrax mal vymakany soundtrack.. vidis ake hity sa daju robit na minimalistickom geare 
a to som ho robil jednou rukou na klavesnici AMIGYdendy píše:quadrax mal vymakany soundtrack.. vidis ake hity sa daju robit na minimalistickom geare
AU!EXCOM píše: druhu ruku som mal v obvezoch, utrhnuty palec, 28 stehov
jo jo, Amiga, pamatuju na OctaMed. Jak tam behaly ty cisla zespoda nahoru, az mi z toho sla hlava kolem.
Nekdy na jare jsem vyhazoval posledni krabici s disketama az jsem ukapnul slzu . . . . . . . baj baj amigo
Nekdy na jare jsem vyhazoval posledni krabici s disketama az jsem ukapnul slzu . . . . . . . baj baj amigo