Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Možná by stačily jen antiresonanční podložky, já mám pod bednama nějakou takovou vycpávácí hmotu co se dává do Hardcasu , udrží to i dost těžkou bednu a nepozorval jsem sebemenší chvění přenášející se na stůl.
Jinak to máš pěkně udělaný ,takový agresivní.
Jinak to máš pěkně udělaný ,takový agresivní.
matucha píše:Hustota... chtelo by to este nejaky ty rohy zarockwoolovat a taky strany (ty sou dulezitejsi nez predek skoro).
Ad basy a spol... kdyz postavis tyhle bedny na takovy policky, ktery tam mas, tak ti ta bedna s tim stolem rezonuje jedna basen... a do zvuku se dostavaj frekvence, ktery tam nejsou, bedny je nejlepsi dat na stojany. Obavam se, jak to mas i vylozene na tak tenkejch polickach, ze to rezonuje nejspis hodne slusne.
sem vůl... ono je tohle docela zjevný, když se nad tím člověk zamyslí

zkus to, asi to bude lepsi nez nic
Jedno z nejlepsich domacich studii, co jsem tu videl (profi samozrejme nepocitam
), alespon tedy vizualne 

No v tech barvach bych nevydrzel ani tyden........nicmene ten stul je fajn, ja mam neco podobnyho a ty vibrace resim tim, ze jsem na bedny dal hroty a pod ne kachle. Nevibruje nic.
-nova miestnost , zatial este nie celkom doriesena akustika
mas tam tmu 

coz o to, tma je dobra na skladani hudby, ale na delani fotek moc ne 

Sigurt: Moc pěkný. Příjemná stěna, izolace vypadá "profi" a funkčně. Na stolečku poznávám Liquid Mix a Mackie Control? (docela tma tak soudím pouze podle transport baru), monitory A7. Klávesnice taky zajímavá. Napravo od LCD leží co?
napravo je este ten monitor controler od presonusu ..
staci si precist jeho podpis, kterej je primo pod tou fotkou...
Dobre tyAmorph píše:staci si precist jeho podpis, kterej je primo pod tou fotkou...