vice zde..www.myspace.com/oerstedlive
Caues...zdravi te Jana M, Sasa....v nedeli na workshopu:-)carloff píše:Pekny!!
Nj no..sere nas to,ale zatim setrime:-) ale brobehne upgrade...snad brzyIvo píše:Tak tomu říkám správný kutloch jen co je pravda) Fat Bustard, Phoenix, Forssell SMP-2, Eventide, HEDD, PassEQ ... jenom ty bedničky by ještě chtěly krapet vylepšit
nezda se to,ale je to velmi dobry prostor...je fakt ze je to drobet provizorni reseni...nemame to dlouho a vsechno je na zacatku...zatim se se vsim zzivame a uzivame...nejsme komercni studio a ani moc byt nechcem, takze mame spoustu casu to doresit..momentalni stav je na obrazcich....matucha píše:Na tyhle obrazky jsem narazil pred casem a nevericne nad nima kroutil hlavou. "highend v kredenci po babicce". Docela by to chtelo ted udelat to studio, do kteryho ty masinky patrej.
V playeru jsou jen moje tracky, ktere nebyly delane na outboardu,ale v kutlochu 1:-)...zatim jsem nemel cas dat tam neco aktualniho.....garaz to dostane,ale chvili to potrva...moc to resite....my to vsechno samozrejme vime...radeji sem ty fotky dal pryc,at to nekoho nenuti k podnetum coby kdy by....vsechno chce svuj cas, tenhle konicek je financne narocny a vsechno ma svuj harmonogram, navic zzit se s tim vsim je momentalne dulezitejsi nez krasny rack..ty veci co mame se budou jen premistovat, upravovat a pujdou s nami do duchodu..takze tak...matucha píše:No je to hodne silnej nepomer at uz se bavime o komerci nebo ne. Je to jako zaparkovat si par ferrari do polorozpadly garaze na sidlisti. Zaslouzilo by si peknou garaz.
Ale to co ti tam hralo z playeru (na strance) me nijak neurazelo, takze vpoho.