Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 09 lis 2005 01:35

Pytkin: Predpokladam, ze to Ivan kupil podstatne lacnejsie, ako mu to predal :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 10 lis 2005 00:02

KAYKO : tak plus minus normalne .. my sme mali spolu dobre vztahy .. nesnazil sa na nas zarabat :) i ked u neho , tako povedat .. :D

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 10 lis 2005 00:10

No, neviem neviem:-) ale urcite na tom neprerobil.

Zajtra idem vyskusat CX-3 do Rozhlasu, kde ju ma postavenu Mato W z Made2made. Budem informirovat.

Zajtra vecer, idem prenasat Ivanovu SY-99, jednemu jeho kamosovi na opravu, nieco ma s klaviaturou. Ked si konecne dokonci na dome muzikovu izbu, tak to fotneme a dame sem.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 10 lis 2005 00:16

KAYKO : no .. Ivan uz predsa nema taky antikvariat , ako kedysi .. Ked som s nim bol posledne , hovoril ze vsetko predal .. Tak nejak ho to tusim uz ani nebavilo spolupracovat s grausovcami , alebo sa rozkmotrili .. uz ani neviem .. Hovoril ze vsetko popredal , vlastne asi kvoli domu ...

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 10 lis 2005 00:23

No fsak prave......dom uz niekolko dni stoji.................Zatial je SY-99, Juno106, Akai S2000, SixTrack, Ensoniq VFX, Hohner D6, Korg DVP1, QY-300,MIDI Temp 88, W5, X- Station.......a chysta nejaky Moog....... :lol:

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 26 lis 2005 17:49

rad by som pre vsetkych co nemaju na stole miesto doporucil tuto fantasticku vecicku :) samozrejme pre majitelov LCD

Obrázek

a tu najdete viac info:
http://www.lcdramena.cz/?page=detail&product=11

vojta
Příspěvky: 17
Registrován: 15 lis 2005 23:16

hm...

Příspěvek od vojta » 26 lis 2005 19:44

Hm,nestačím valit oči na ty vaše koutky... :shock: :shock: :shock: neco takoveho bych taky nekdy chtel doma mět.Jen mi ještě prosím řekněte: vykradli jste banku, jste odborníci na daňové podvody nebo je pan Krejčíř váš příbuzný :?: :::

DJ Wire (of the freeze)
Příspěvky: 27
Registrován: 04 úno 2005 20:51

Re: hm...

Příspěvek od DJ Wire (of the freeze) » 26 lis 2005 20:07

vojta píše:Hm,nestačím valit oči na ty vaše koutky... :shock: :shock: :shock: neco takoveho bych taky nekdy chtel doma mět.Jen mi ještě prosím řekněte: vykradli jste banku, jste odborníci na daňové podvody nebo je pan Krejčíř váš příbuzný :?: :::
viz Topic

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 26 lis 2005 22:22

no vobcas se da i nejaka ta kacka vydelat ;-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 lis 2005 01:21

EXCOM: presne take potrebujem .. predava to niekto aj na slovensku ?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 27 lis 2005 09:41

pytkin> vsade som hladal ale nasiel som len v prahe..
http://www.lcdramena.cz/?page=detail&product=11

no a este DELL to distribuuje ale na SK DELL som nic take nenasiel, bude nutne sa spytat...

ja som po tom dlho snoril, som si chcel najskor spravit sam ale potom som nasiel toto a je to jasne, inak na ebay to vyjde na 3000 slovenskych... ale maju to len v USA ale to by mala byt pohoda, lebo do $75 sa neplati clo ...

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: hm...

Příspěvek od Ivo » 27 lis 2005 09:47

vojta píše:Hm,nestačím valit oči na ty vaše koutky... :shock: :shock: :shock: neco takoveho bych taky nekdy chtel doma mět.Jen mi ještě prosím řekněte: vykradli jste banku, jste odborníci na daňové podvody nebo je pan Krejčíř váš příbuzný :?: :::
Fakt znáš jenom tyhle metody ? :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 27 lis 2005 09:49

pytkin> tu je typek co to predava na ebay

Neo-Flex eBay

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 27 lis 2005 09:55

Otázka je jestli se to dá použít úplně na KAŽDÝ LCD (já mám třeba Samsung a Acer. Kam se to šroubuje ? To je třeba udělat v monitoru díry ?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 27 lis 2005 10:02

Ivo píše:Otázka je jestli se to dá použít úplně na KAŽDÝ LCD (já mám třeba Samsung a Acer. Kam se to šroubuje ? To je třeba udělat v monitoru díry ?
tu si pozri Kompatibility list a nalistuj svoju znacku LCD a budes hned vediet...

Odpovědět