Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
a.tom.x

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od a.tom.x »

Pokud se muzikou živíš, tak je to o něčem jiném. Pro mě primárně hobby a taky to celé trvalo 18 let dát dohromady.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

nixx

Příspěvek od nixx »

Tak jsem si zacal zarizovat svuj novy audio koutek :-) Poridil jsem Adamy, u kamarada ve firme mi udelali stojany a mezi tim jsme se jeste stihli prestehovat. Ve svem podkrovnim pokoji jsem se snazil najit co nejlepsi umisteni - symetricky a co nejdal od sten, jak jen bylo prakticke. Nez jsem stojany vysypal piskem, protahl jsem skrz ne kabely. Ted jeste zbyva poradny stul a hlavne zacnu pomalu resit akustiku.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

ten stul je supr:)

nixx

Příspěvek od nixx »

Je stylovej! :-D
A ta prihradka na zvukovku je strasne prakticka ;-)

Settler

Příspěvek od Settler »

To mas v tech stojanech jen nejaky kratky snury, ktery pak takhle budes protahovat pres konektory..?? na cem ty stojany stojej.. jen tak na ty plose..? jinak ale vypadaj nice..

nixx

Příspěvek od nixx »

Jo, kazdym stojanem je protazena kratka signalova a napajeci snura s konektory. Stojany stoji na cely plose, ale je pod nima jeste tenka gumova podlozka.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ty vole jak zahradni altanek! :lol: A co to horsky slunicko v pozadi? :) Fakt zajimave bizarni, ale tak nejak prijemne :) Ty stojany ti ovsem zavidim.

kexik

Příspěvek od kexik »

hlavne minimum difrakcii :)

nixx

Příspěvek od nixx »

To neni horsky slunicko, ale obycejna stolni lampicka :-) Jinak jak jsem psal - stul je opravdu jen provizorni...
Jako bonus pridam jeste dva pohledy z okna pokoje:
Obrázek
Obrázek

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Tak ten vyhled ti zavidim suverenne ze vseho nejvic! Parada.

peteness

Příspěvek od peteness »

Pekne. Kde to mas? Asi spis Sumperk nez Praha. Ja furt uvazuju jestli je realne delat muziku v byte. Presneji receno jsem rozhodnuty pristi rok koupit barak a ted je otazka dalsi. Vzhledem k cenam to asi nebude ve meste, ale nekde pobliz na dedine. Ale furt nevim jestli ma cenu kupovat barak nekde v zastavbe (kvuli hluku co pujde ode me smerem k nim) nebo je lepsi naka polosamota samota...ale to zase asi neni uplne idealni z bezpecnostniho a dopravne obsluzneho hlediska imho.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

peteness: no ak nemáš na mysli zástavbu akože "spoločná stena so susedom", ale normalna ulica rodinných domov, tak imho z hlukom od teba by si nemal mat problem. ak ale robievaš nočné party, tak by som ti doporučil peknú pivnicu (myslím sklep, nie nejaký výčap :) ).. ja mam svoju Room101 v pivnici.. teraz som odtial prišiel, robil som tam hukot od pol noci :) , inak všade v dome už je ticho, všetci spia ( ked som byval v panelaku tak som mal problém s tym že som cvičil na basu cez den).. čo sa mi zdá zatial ako jediná nevýhoda toho je práve ten výhlad z okna, slnko mi tam nezasvieti

nixx: ten výhlad je dokonalý.. traktory tam nehučia cez žatvu? u nás s tým farmári revú aj v noci ..

nixx

Příspěvek od nixx »

Pete: Jj, je to kousek od Sumperka. Rodice postavili rodinnej domek, tak jsme se prestehovali ze sumperskyho bytu. Jsem tam ale jen o vikendu, pres tyden jsem v Praze ve skole.

ReaktoplazmAR: zadnej vetsi hluk nedelaji... v nejhorsim se musi zavrit okno a je to v pohode :-)

nixx

Příspěvek od nixx »

Novy Malin ;-)

Odpovědět