Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
v mnoha kulturách se sedí na zemi a ještě jim *rdel neupadla 

nejde o zadek, ale o nohy, jaksi mi porad prekazeji a nevim kam s nima. brzo se mi odkrvujou s presezeni.. urcite je to o zvyku, ale proste si nedovedu predstavit takhle pracovat. taky se bojim, ze budu v japonsku trpet, az se tam konecne odpichnu.
v kulturach kde sa sedi na zemi, sa v skutocnosti sedi velmi malo, prakticky len pri jedle. pokial sa sedi dlhsie, tak sa pri tom sedeni nevykonavaju ziadne cinnosti rukami, ktore su k dispozicii pre udrziavanie rovnovahy a pozicie. neviem si predstavit pri sedeni na zemi klikat niekoko hodin mysou ani hrat na klaves.Fractal píše:v mnoha kulturách se sedí na zemi a ještě jim *rdel neupadla
-
myslím že to tu docela zbytečně zas... zbytečnostma, jestli tak to někdo rozdělte do dalšího vlákna o sezení na zemi.
Můj malý vintáž koutek nafocený opravdu vintáž fotákem bez blesku:)
Tenhle rok již v třetím prostoru. Doufám že tam chvíli vydrží. Ještě je třeba pořešit akustiku (bass traps už jsou ve výrobě) a doladit drobnosti.
Tenhle rok již v třetím prostoru. Doufám že tam chvíli vydrží. Ještě je třeba pořešit akustiku (bass traps už jsou ve výrobě) a doladit drobnosti.

- Přílohy
-
-
A ještě Piano a vintáž FX Rack 
Pak mám takovou malou místnustku s mikrofonama, hrkátkama, basou a druhou kejtrou. Tam už byla moc tma na můj fotoaparát.

Pak mám takovou malou místnustku s mikrofonama, hrkátkama, basou a druhou kejtrou. Tam už byla moc tma na můj fotoaparát.
- Přílohy
-
-
Naposledy upravil(a) c9000 dne 14 pro 2010 00:12, celkem upraveno 1 x.
Hehe na ten vermonackej eq jsem koukal uz parkrat... byl skoro zadara, ale nebyl jsem si jistej, jestli to bude dostatecne zajimavy... jak hraje?
jinak koutek myslim peknej... trochu prerostlej
jinak koutek myslim peknej... trochu prerostlej
To EQ mě baví, je to cívkový a docela ho používám. Mám to trochu upravený, tak že tam mám dodělaný Dry/wett potáček. Je to starej zvuk takovej zaprášenej. Dost přemýšlím nad ještě jedním , čistě na pokusy. Ono za taliř je to celkem fajn.
Naposledy upravil(a) c9000 dne 14 pro 2010 00:35, celkem upraveno 1 x.
přerostlej snad ne, bylo toho víc ale redukuju co se dá.
zabavny ornamentalni difuzory
tu vermonu nekdo prodaval na aukru za 400,- asi sem se zbytecne skrabal na brade a prokoucoval to ;(
tu vermonu nekdo prodaval na aukru za 400,- asi sem se zbytecne skrabal na brade a prokoucoval to ;(
Emptysound: to máš Martina nebo Sigmu?
-
To je kytara mojí ženy. Je to Josef Lídl Brno JLW-92 vyrobená v roce 1997.pete ness píše:Emptysound: to máš Martina nebo Sigmu?

pekny retro to mas. Mimo jine retro basove pasti 
Jestli budu mit cestu pres Pardubice, rad se stavim na dzem

Jestli budu mit cestu pres Pardubice, rad se stavim na dzem

emptysound píše:To je kytara mojí ženy. Je to Josef Lídl Brno JLW-92 vyrobená v roce 1997.pete ness píše:Emptysound: to máš Martina nebo Sigmu?

ale možná to sestavuje z těch kitů. To by nemuselo znít špatně, Akorát hratelnost bude horší.