Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
-novy desk je konecne hotovy, hned to vypada k svetu

Naposledy upravil(a) KILLA dne 13 čer 2013 02:56, celkem upraveno 1 x.
som upgradol moje mobilne studio
))

dendy: dobry, trochu to asi vypada ze klecis u oltare:) Uz jsem ti chtel napsat, aby sis po tech letech udelal radost upgradem beden, ale vlastne ono to v tehle konstelaci bude trochu jedno;)
HAHA:-) jo .. allah agbar, psytrance agbar ..
s reprakmi - ale jo, pravdu mas
tento rok sa uz chystam na, pravdepodobne KRK VXT6 ... aj budu lepsie vyzerat takto v obyvacke
))
uvidime co povie rozpocet a ci zas pojdeme na luxusnu dovolenku
))
inak na pocudovanie, sam tomu nechapem, ale prave v tejto konstelacii hraju prekvapivo dobre .. neviem cim to je..
pri "praci" :

s reprakmi - ale jo, pravdu mas

uvidime co povie rozpocet a ci zas pojdeme na luxusnu dovolenku

inak na pocudovanie, sam tomu nechapem, ale prave v tejto konstelacii hraju prekvapivo dobre .. neviem cim to je..
pri "praci" :

2Dendy: To je teda hodne lacina dovolena v cene KRK VXT6
Ale za K&H uz by si mel luxusni dovcu 

TOM-Thak - tak su to 2 noci all inclusive
alebo cena letenky pre 1
)

Nikdy nepochopim ako sa niekomu moze komfortne pracovat na obrazovke rozmerov ,,mobilu"dendy píše:som upgradol moje mobilne studio))

dendy, ta flasa je dufam reserva rioja!?!
tak vies, ani knaz nikdy nepochopi ako super moze byt sexbassline píše:Nikdy nepochopim ako sa niekomu moze komfortne pracovat na obrazovke rozmerov ,,mobilu"

nie bez srandy - uvedom si ze existuje tona ludi co napriklad robi len na workstationoch s malym netouchscreenovym displejom a vobec nerobia na kompe .. kazdy sme iny .. pre mna je to extremne intuitivne a inspirativne prostredie .. zapnem komp - inspiracia a chut je fuc .. otvorim ipad - napadov plna prdel

ja zas nechapem ako ma mohlo kedysi bavit trapit sa s mysou pri praci v DAW

wtf is reserva rioja ? ale sipim ze nieco hodne moc percentnehombrefeo píše:dendy, ta flasa je dufam reserva rioja!?!

dendy: Mne to pripada ako keby si cital knihu, ktora obsahuje stranky s dvoma vetami
Po kazdej druhej vete musis otacat stranku aby si sa dostal vpred 

hombrefeo píše:dendy, ta flasa je dufam reserva rioja!?!
ja spis myslim, ze to je ribera del duero crianzadendy píše:wtf is reserva rioja ? ale sipim ze nieco hodne moc percentne)))
jinak dendy, pit vino a neznat to z oblasti rioja, je jako pit pivo a neznat duvel

Dendy a to si si nechcel poriesit aj nejaku oficialnu pracovnu, pripadne aspon pohodlnejsi hudobny kutik ked si uz staval barak ktory je ocividne poschodovy? tam by sa to skovalo
toto vyzera fajn ale na dlhsiu pracu asi nerealne

dano : on ma urcite pracovnu .. prave naopak .. chce byt s manzelkou , aj ked komponuje .. preto to ma v obyvacke .. aspon taky mam pocit z toho ..