Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
TOM-Thak

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od TOM-Thak »

Ja premyslel to vymenit za radic, ale tohle je litinove to drzi teplo. Hlavne i kdybych to posunul, tak sem v haji s trubkama a stejne ten roh neudelam celej, protoze mi do te basstrap polezou trubky a teplo. Ted basstrap zacina na vysce repraku, tak jsem zvedav, co to udela s akustikou. Mam tam GIK audio 242 absorbers a tritraps a ted prijdou vicoustic Flexi ref 88 takovy ty hranaty absorbery s kostickama. Podlaha je pevna, odrazy chytam na strope. Premyslim jeste jestli nedam pryc ty panely u okna, protoze kdyz sem je dal pryc tak jsem moc zmenu nepostrehl a v okne bude zaves. Tak uvidim, co mereni. Ono nema smysl si nalhavat, ze to bude profi.. mikrak od ULIho na mereni a panelakova mistnost.. a bedny BM6a a APS Aeon, takze zadnej High-End.

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Kdyz pomineme to, ze profik dostane za praci zaplaceno, tak profesionala z cloveka udela pristup a vysledek prace, a je uplne jedno na cem a kde to udela.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Ja myslim profi ve smyslu navrzena mistnost od A do Z a fakt vypocitana do detailu s high end zarizenima. Pro me je to ted prechod z komplet neudelane mistnosti a stolem ala ikea do mistnosti s poresenou akustikou v ramci moznosti, bednama na stojanech a i vecma jako UPS a raid zalohovaci zarizeni a taky prechod na MAC Pro. Takze tech zmen bude hodne.

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

... no já mám sice ve studio moderní radiátor, ale za těch 6 let jsem ho ani jedno nezapnul, jednak topí mašiny a pak stačí otevřít dveře do vedlejšího pokoje a je zatopeno ... fakt je, že nebydlím v paneláku, ale zatepleném moderním domě, kde to není problém ... tudíž by se dalo klidně v mém případě ten radiátor prostě vyhodit.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

pharao

Příspěvek od pharao »

jak se jmenuje ten ikea ulozny system, ktery se da pouzit jako stojan na klavesy? myslim ten, ktery stoji sam o sobe. nasel jsem pouze system stolmen http://www.ikea.com/cz/cs/search/?query=stolmen

pharao

Příspěvek od pharao »

aha, tak to byla asi serie Broder a uz se nejspise nevyrabi...

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Jo Broder, mám z toho postavené celé studio. Už se nevyrábí, ale občas se dá sehnat v bazaru, naposledy jsem sehnal celou sestavu na eBay z Německa (člověk mi to z Berlína přivezl až do Prahy). Je to super variablilní http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=ike ... r&_sacat=0

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Tohle je trochu ošklivější čínská varianta:

http://www.unidekor.cz/cz/shop/four-system

elektrabel

Příspěvek od elektrabel »

sigurt

Příspěvek od sigurt »

-trochu sa nam pomenil gear pribudol Gyraf G14 eq, Elysia Xfilter eq, API2500 compressor a masteringova minikonzola
SPL MasterBay S a je tam este Bax EQ, A design Hail compressor a Drawmer 1961 eq

Obrázek

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

... som si tak uvedomil, že lepšie to už asi nebude, takže takto to vyzerá v mojej muzikárni:
Obrázek
v strede kombajn, na ňom beží Reaper, repráky vrátane pieskom plnených stojanov sú kamarátom doma robené napodobeniny dynaudio gemini a nejaký hračkársky sub kenwood, živené sú Pioneer-om SA607.
Obrázek
vľavo Medeli SP1, používaný iba ako kladivová mechanika, nad ním Roland JX8P, na ňom vpravo Kurzweil ME1 (jediný nákup v roku 2014 a asi najlepších 50€ čo sa týka nástrojov. V podstate je to modul s panelovými zvukmi rady PC2 bez setupov a bez KB3)
hore Roland SH101 - basy a pazvuky, Korg padkontrol (ťukanie bicích) a Behringer IS202+iPad2
Hentie kokotiny čo by mali byť v racku sú tascam US1416 používaný ako zvukovka, teslácky EQ pichnutý do insertu na jednej šabli v mixe, unitor8 ako midi prevodník, cez neho sú do kombajnu poprepájané ostatné klapky. Mix je Tapco 260FX...
Obrázek
Vpravo YamDX7, RolD70, YamQS300
Obrázek
No a potom je kapelová verzia náradia, konečne sa mi podarilo dokatovať stojan do výslednej podoby. Naspodu (na účely fotenia SP1, inak tam býva Kurz PC2x) 88 klavírnych klapiek, navrchu kombajn. Vpravo monitor z kombajnu, vľavo iPad v docku a v ňom beží SetListMaker.
Obrázek
len FYI takto vyzerá ten stojan bez náradia a musím si pohladkať ego, lebo bežne v obchode som nenašiel nič ani len podobné s takou stabilitou a nosnosťou (mimochodom aj na spodné aj vrchné ramená si môžem pokojne so svojimi 120 kilami sadnúť a drží)
Obrázek
a este doplnam gitarovy kutik a kus nabytku/stojan pod gramofon obycajne znamy pod nazvom Leslie 147
Obrázek
Obrázek
Škoda že za posledný rok som nestvoril ani jeden všeobecne počúvateľný hudobný takt... :( , hádam to tento rok bude lepšie...
Naposledy upravil(a) dedko dne 02 led 2015 14:15, celkem upraveno 1 x.

Hammond

Příspěvek od Hammond »

Jejda Dedko, a najkrajsi "kus nabytku" co mi vzdy u Teba pozvihol naladu na fotkach nevidiet :)

Hammond

Příspěvek od Hammond »

Dedko: Za kladné vybavenie žiadosti dodatočne ďakujeme :) Jo... inak ta Dedková muzikáreň je taký zhmotnený tajný sen každého hudobníka.

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

Janči o tých snoch by som radšej pomlčal na Tvojom mieste že áno... :D
Inak teším sa keď si prídem k Tebe zahrať, to bude aj poriadne nahraná session

Odpovědět