no vzhladom na to ze ich mam dost dosikma tak mam pocit ze tie "odrazene" basy od steny sa siria skorej pomimo (napr. pravej bedne smerom k vedlajsiemu stolu) .. tam kde sedim mi to hra ok.. teda vramci mojej hluchosti mi to uplne vyhovuje )) kazdopadne nemam moc na vyber som rad ze sa nam podarilo vymysliet pri zariadovani bytu aspon takuto "pracovnu" (mame iba dvojizbak - hento je vlastne sucast obyvacky) ))
Cyril píše:myslim ze blizkost u sten je problem...
Vždy je to problém, ale záleží na tom, jak velký. U Revealů je to neúnosný. Truthy díky bassreflexům vpředu s tím až takový problém nemají.
Nicméně, jestli je to vyloženě nalepené na zdi, tak co takhle za ně dát nástěnku z Rockwoolu?
Cyril píše:myslim ze blizkost u sten je problem...
Vždy je to problém, ale záleží na tom, jak velký. U Revealů je to neúnosný. Truthy díky bassreflexům vpředu s tím až takový problém nemají.
Nicméně, jestli je to vyloženě nalepené na zdi, tak co takhle za ně dát nástěnku z Rockwoolu?
hej spracovavam manzelku zatial s tym nesuhlasim ale ja to nevdzam.. )
tak dendy, az ji zpracujes (musis ji vysvetlit, ze jestli ti to nedovoli, zemres jednou silene nestastnej ) dej vedet, planuju taky nejakou "nastenku" (nastesti moje zena je permanentne zpracovana - dokonce mi na zachod sama povesila kalendar playboy )
LUPO píše:biscuit: jen jestli si tu jeji message s tim playboyem spravne pochopil, vis.....
lupo ako vzdy tucne klincuje - vzdy sa na to tesim. a uplne suhlasim. keby mi frajerka buchla kdekolvek v byte na stenu nahe zenske, minimalne by som zacal rozmyslat, ci vsetko ide ako ma. ale to je uz ina tema. konkretne: co sa odhrava zenam v hlave.... takze mozno vznikne aj taky thread
Truthy byly u me taky takhle nalezato a rekl bych, ze takle zni lip. Jak uz tady bylo parkrat na ezone psano o tom, ze si vymejsleji na basech - kresli basy, ktery tam nejsou. Navic je tech basu hodne vzhledem k velikosti repraku. Kdyz se postavi normalne, tak jsou stredy, vysky zatazene basem. Kdyz se polozi vyskacema ven, tak se basova mlha drzi vic uprostred a zbytek spektra je diky tomu lip slyset......