prodam: digitalni piano yamaha p-70 + futral na koleckach yamaha scp-8 + rozkladaci stojan pro piano + rozkladaci stolicka.. Dostal jsem to jako darek k vanocum od te doby jednou pouzite. vse jak nove
cena 12 000,-kc
obrazek jen pro predstavu.. original foto muzu zaslat mailem...
Prodano
Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 01 říj 2007 17:58, celkem upraveno 1 x.
Pytkin píše:greezmen : boha tak dlho si ho znahanal na inzeratoch .. a uz ide prec ?
hej ide mam ponuku na ALTO MAXDRIVE 3.4 compact chalanisko ma presviedca ze to je nieco uplne ine nez uli. a hlavne limitery a predzosilovace. poznate ho?
Fiiha...nuz neviem ako henten konkretny produkt..... ale kusky co sa mi dostali do ruky z AltoAudia....ako mix, dibox, crossover.....hmmm cojaviem....bol to ULI v inom kabate.....pardon...mixy uz od pohladu a omaku vyzerali horsie...
hubert píše:Fiiha...nuz neviem ako henten konkretny produkt..... ale kusky co sa mi dostali do ruky z AltoAudia....ako mix, dibox, crossover.....hmmm cojaviem....bol to ULI v inom kabate.....pardon...mixy uz od pohladu a omaku vyzerali horsie...
zistujem aj ja ze to neni bohvieco asi odtoho upustim. skor to bude slepa ulicka nez riesenie kvalitneho limitera asi DBX PA bude istotka aj ked som pocul ze to tiez nieje bohvieco ten najnizsi v serii
Kúpim Dvojitý CDprehrávač do Racku do 4000 SK . nieco normálne hrajuce a aby citalo aj napalene cdcka a nemalo problemi s laserom iba na pustanie pesniciek medzi prestavkami kapiel a podkladov pripadnych. najlepsie zo SK pripadne Plzen Praha Brno vieme tiez z kamosom zriesit odvoz.