Jednoducha Nahrada Skype
Jednoducha Nahrada Skype
Zdravim,
zhanam programek, ktory by nahradil Skype. poziadavky:
- podstatne lahsi na systemove zdroje
- prakticky
- podporujuci databazu Skype
- Win XP
za kazdy tip dakujem
zhanam programek, ktory by nahradil Skype. poziadavky:
- podstatne lahsi na systemove zdroje
- prakticky
- podporujuci databazu Skype
- Win XP
za kazdy tip dakujem
mne celkom vadi aj to, ze aj ked nevolam, ale som "onLine", tak zerie aj tak znacnu cast priepustnosti internetoveho pripojeniarastis píše:najprv som sa pozastavil nad "systemovymi zdrojmi", ale pozeram akurat, ze Skype mi zere 50MB z RAM. dost...
prec s nim, pockam si tiez na typy
IMHO este pockaj s tym uninstall, mozno ziadna nahrada nebude

ventrilomix. program obsahuje ventrilo 2.1;2.2;2.3 + TeamSpeak. všechny tyto prográmky jsou 1) méně náročnější než skype 2) dá se s nimi komunikovat po netu prakticky stejně jako se skype.
databázy skype nemají sice, ale pochybuji že bude VŮBEC něco co bude mít databázy skype....
všechny tyto prográmky jsou free, jen musí běžet přes nějaký server.... v současnosti no problemos. využívají je různé pařanské komunity (WARCRAFT 3, DOTA, CS....) kde je potřeba HLAVNĚ aby to moc nežralo z PC a z netu.... takže můžu jenom doporučit
databázy skype nemají sice, ale pochybuji že bude VŮBEC něco co bude mít databázy skype....
všechny tyto prográmky jsou free, jen musí běžet přes nějaký server.... v současnosti no problemos. využívají je různé pařanské komunity (WARCRAFT 3, DOTA, CS....) kde je potřeba HLAVNĚ aby to moc nežralo z PC a z netu.... takže můžu jenom doporučit
tiež používam skype ale od posledného updejtu mi akosi blbne ... hocikedy sa odpojí a potom mu trvá večnosť, než sa pripojí ... ak som ja alebo neaký môj kontakt "nedostupný" tak mu správa príde niekedy až na druhý deň ... no jednoducho bordel ... ale vzhľadom na to, že všetci v mojom zozname majú iba skype, nechcem skype zrušiť ...
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie ...
Az na tu databazi Skype je super Google Talk http://www.google.com/talk/
Skype má největší reklamu a propagandu, ale přitom je nejdražší (jeho tarify pro hovory na pevní linky jsou strašné v porovnání s jinými poskytovateli). Je proto použitelný jen pro volání SKype - Skype. Ale k tomu účelu je tu spousta jiných programků vrámci kterých si lidé mohou navzájem bez omezení zadarmo volat - třeba x-lite nebo desítky klonů Betamax (Voipcheap/voipbuster atd.) a spousta dalších. Já osobně jsem toho všeho nechal a stal se zákazníkem 802.cz a je to super. Minimální tarify + maximální kvalita + reálný telefon s reálným mezimětským číslem + nezávislost na puštěném počítači + perfektní kvalita a slyšitelnost + opravdová technická podpora. Jen mě mrzí, že ty jejich optické kabely nejsou i tady, jen na Frýdecku. Podívat se na jejich rychlost nabízeného internetového připojení, agregaci a cenu, je trochu depresivní, když se pak vrátím ke svému ADSL ...